25 Minuter
Likes
167
Antal inlägg
127
Följare
46
Medaljer
0
Stad
Stockholm
Om användaren
Praktiska tips och funderingar om investeringar, utveckling, utbildning, karriär, att lyckas och bli lycklig. Hedgefondförvaltaren Syding och homeostaskrossaren Sunström blandar empiri och filosofi om investeringar, samhälle, teknik mm.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Avsnitt 23 - Finans & börsavsnitt Del 3

Det har blivit dags för Syding & Sunström (främst Syding!) att göra börs- & finansinspirerade avsnitt. Här är vad vi går igenom: *Hur börsen är i nuläget *Sydings senaste affärer (de är många) åtföljt av hans resonemang *De 10+ vanligaste investeringsmisstagen folk gör *Sunströms 3 viktigaste råd till nybörjare *En mängd rekommendationer (Hussmans nyhetsbrev t.ex) *Veckans utläggning om ett lurigt, men smart, PR trick. 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Wolf (ej registrerad)

Bra podd som vanligt, men skulle inte herr Dollarmiljonären kunna sponsra Ludvig med ett headset som inte är köpt på Teknikmagasinet för 99kr ;-)

25 Minuter's picture
167
133
46
0
25 Minuter

Vi hade otur med tekniken. Han har bra utrustning och första inspelningen blev bra. Tyvärr glömde Ludvig spara den. Och när vi gjorde omtagning råkade han trycka på fel knappar så jag hörde det riktiga ljudet men han spelade in det felaktiga ljudet

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (46)
Nov (2)

Taggar