25 Minuter
Likes
167
Antal inlägg
127
Följare
46
Medaljer
0
Stad
Stockholm
Om användaren
Praktiska tips och funderingar om investeringar, utveckling, utbildning, karriär, att lyckas och bli lycklig. Hedgefondförvaltaren Syding och homeostaskrossaren Sunström blandar empiri och filosofi om investeringar, samhälle, teknik mm.
Kontakt email

RSS

RSS feed
29 januari 2017

#66 Jonas Tellander Storytel: Europas snabbast växande ljudboksföretag

I det här avsnittet pratar vi med Jonas Tellander, grundare av Storytel (www.Storytel.se). 

Jonas har gått igenom en av de mest otroliga framgångsagorna i svenskt näringsliv. . . från att riskera allt och bli personligt bankrutt—och inte ens ha råd att betala för flyttlasset hem till Sverige då han bodde i Schweiz-- till att vara med i Draknästet och lyckas få en miljon av investeraren Richard Båge. Nu är den miljonen värd mer än 250 miljoner!  

Några av de sakerna vi pratar om i denna intervju är:

- Hur Storytel lyckats dubbla omsättningen varje år sedan 2010 – som idag är 500mkr bara från streamingintäkter. 

- Tips till unga entreprenörer, vilken nytta formell utbildning har, och varför Jonas anser att det är viktigt att avsluta saker. 

- Och hur de gick tillväga för att ”hitta sin egen House of Cards”– Sagan om Isfolket, som är en av deras absolut mest populära serier. 

Testa Storytel gratis I 30 dagar: www.storytel.se/se2017 

Sammanfattning och extramaterial (boklänkar,m.m) skickas som vanligt ut via lyssnarbrevet, som vi mailar ut varje tisdag. Om du inte redan har gått med så kan du göra det på www.25minuter.se. Det går på några sekunder och kostar inget.

Vill du kontakta oss? Maila då 25minuter@gmail.com eller skriv till oss på Twitter via @25minuter.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar