25 Minuter
Likes
168
Antal inlägg
143
Följare
46
Medaljer
0
Stad
Stockholm
Om användaren
Praktiska tips och funderingar om investeringar, utveckling, utbildning, karriär, att lyckas och bli lycklig. Hedgefondförvaltaren Syding och homeostaskrossaren Sunström blandar empiri och filosofi om investeringar, samhälle, teknik mm.
Kontakt email

RSS

RSS feed
30 oktober 2015

Introduktion till 25 minuter

25 Minuter med Syding & Sunström är programmet för dig som vill utvecklas och växa. Avsnitten hålls korta och kärnfulla, med direkt fokus på att hjälpa dig identifiera och uppnå dina mål. Varje avsnitt är begränsat till 25 minuter och innehåller t.ex "veckans bok", "veckans mindset", "veckans rekommendation", och andra praktiska inslag för att hjälpa dig här och NU.

Varje måndag släpps ett nytt avsnitt. Det kommer även att släppas irreguljära avsnitt med t.ex gästintervjuer, som är längre än standardavsnitten ("25 Minuter X 2"). 

Karl-Mikael Syding är 43 år gammal och har nyligen avslutat sin karriär som hedgefondförvaltare för att ägna sig åt personlig utveckling och författande. Han var under åren 2000-2015 förvaltare, partner och VD på Brummer & Partners Futuris Asset Management AB, och tog där emot utnämningen European Hedge Fund Of The Decade

Ludvig Sunström är 24 år gammal (men är inte förtidspensionerad). Han har kommit på en egen filosofi som går ut på att bli framgångsrik (under 21:a århundradet och framöver) genom att bli mer anpassningsbar, och skriver nu boken "Breaking out of Homeostasis" om just detta. I övrigt jobbar han med marknadsföring och reklam.

Det första avsnittet släpps på måndag kl.06.30 (2/11), här på TradeVenue. Därefter, kommer ni kunna lyssna och ladda ner avsnitten via Itunes och Soundcloud. 

Trevlig helg!

/Syding & Sunström 

Taggar (forum): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (10)

Taggar