Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Är du Sveriges bästa investerare?

Snart drar Investerar SM som är Nordens största investerartävling igång och över 15 000 deltagare beräknas komma att delta. Tävlingen arrangeras av NGM (Nordic Growth Market) och det samtidigt och parallellt i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Det kommer vara helt gratis att delta i tävlingen och ni anmäler er samt hittar mer information här.  

 

Gratis utbildning ingår:

Det är heller inte nog med att NGM anordnar tävlingen och låter alla som vill medverka helt gratis. Under tävlingsperioden kommer NGM-börsen även att erbjuda alla deltagare gratis utbildningar så att tävlingen även blir en plats att utvecklas på och framförallt så att alla deltagare kan bli bättre investerare.

Det kommer bland annat fokuseras på handel med olika typer av finansiella instrument så även om priserna i tävlingen är väldigt intressanta så är möjligheten att lära sig mera och utvecklas som investerare minst sagt lika intressant.    

 

Spännande priser och möjligheter:

När det kommer till just priserna så är t.ex. förstapriset hela 100 gram rent guld och andrapriset en silvertacka på 500 gram. Sedan finns det även en hel del delpriser genom tävlingens gång och dessa hittar ni mer information om här.

En annan sak som är väldigt spännande och intressant är att NGM anordnar Investerar SM tillsammans med flera samarbetspartners. Dessa partners är, Nordnet, BNP Paribas, Commerzbank, Societe Generale och Vontobel och eftersom att deras olika typer av finansiella instrument kommer vara en del av tävlingen så kommer man även kunna lära sig väldigt mycket av bara det. Jag själv har inte full koll på vad dessa aktörer erbjuder för produkter och möjligheter men jag ser fram emot att få ta reda på det och lära mig mer om dem.   

 

 

Jag kommer helt klart delta även i år och jag hoppas att många av er läsare också kommer att göra det! Det vore i så fall kul om ni nämnde det i kommentars fältet här nedanför så kan vi utan att gå in för mycket på detaljer prata lite strategier och tillvägagångssätt, det skulle i alla fall jag tycka vara väldigt roligt så jag ser fram emot era kommentarer.

 

 

Lycka till och ladda ordentligt inför Investerar SM nu!
David  

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Hur många av er här på TradeVenue kommer att delta? Det vore som sagt väldigt roligt om vi blev ett gäng :)

trader3000's picture
215
216
64
0
trader3000

Jag har anmält mig!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar