Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1324
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Årets sista investering

Tidigare idag genomförde jag min sista investering för det här året och det var en ökning i mitt tidigare innehav, i det danska säkerhetsföretaget G4S. Jag tycker att dagens nivåer känns attraktiva på lång sikt och dessutom ville jag att bolaget skulle ha en lite större plats i min portfölj inför nästa år så därför blev det ett köp där.

Just säkerhetsbranschen har även fått en rejäl skjuts uppåt och den annars ganska så stadiga utvecklingen har tagit fart ordentligt nu under året. Flera olika händelser har fått världen att öka sitt säkerhetstänk och agerande markant och även om det är mycket hemskt som hänt så kan man inget annat än att säga att det har och kommer vara positivt för branschen. Jag tror att de kommande åren kommer vara den tid då säkerhet överlag förändras i våra samhällen och eftersom att jag alltid vill ta del av sådana här utvecklar från ett så tidigt stadie som möjligt så har jag därför genomfört nu en rejäl investering i G4S.

Utöver de goda framtidsutsikterna så har jag med stor sannolikhet redan nästa år men även framöver en direktavkastning på nästan 5 % att se fram emot och bara den kommer vara en stor bidragande faktor till min utdelningsportföljs utveckling.

Slutligen så känner jag nu faktiskt att jag är riktigt bra positionerad inför nästa års utdelningar och på den fronten kommer det att bli ett rekordår för mig återigen. Flödet av likvida medel som jag sedan kan investera vidare kommer vara riktigt bra för min del nästa år och det ser jag fram emot. Jag kommer med stor sannolikhet även att genomföra några ytterligare köp i början av nästa får att maximera utdelningarna ännu mer men det tar vi när det blir dags.

 

Hur har ni agerat nu i mellandagarna? Har ni varit lediga från börsen eller har ni också passat på att köpa på er någonting i sista sekund?  

 

 

David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
787
1324
66
0
Aktieinkomster

Var det någon som passade på att "fynda" något intressant igår?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (147)
Oct (2)

Taggar