Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ökade på mitt innehav i Nokia

Under fredagens handel passade jag på att via min utdelningsportfölj öka på mitt innehav i Nokia. Bolaget ska med tiden bli en av grundstenarna i min portfölj vilket ni kan läsa mer om här och därför tyckte jag att det var dags för en ökning.

Nokias aktie har backat ganska så rejält under år 2016 (- 26 %) och det till största del på grund av att marknaden tycker att det finns mycket ovisst gällande Nokias framtid och att bolaget just nu fumlar runt halvblinda.

Det har bevisligen hänt mycket inom Nokia under de senaste åren och om även jag hade velat att omvandlingen till ett mer renodlat telekommunikationsföretag skulle ha gått lite smidigare och fortare så tycker jag fortfarande att Nokia tar sig framåt i rätt riktning. Man brukar ju säg att ”bra saker tar tid” och eftersom att tid är en av investerarens bäst vänner så fortsätter jag att ge Nokia just tid för jag tycker som sagt att saker och ting är på väg åt rätt håll, även om det finns saker och områden som idag är ganska så misskötta även inom Nokia.     

 

Har ni några tankar om Nokia?

 

Trevlig söndag!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar