Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ökar i Nokia

Idag när börsen överlag är väldigt positiv så passade jag på att öka på mitt innehav i Nokia vars aktie inte drog iväg uppåt under dagen. Jag tycker att det känns som att de flesta på marknaden just nu är väldigt avvaktande med Nokia och inväntar fler besked gällande storaffären med Alcatel-Lucent.

Under tiden när inte speciellt många vågar köpa på sig aktier i Nokia så gör jag det mer än gärna för som jag sagt förut så blir det ofta så att jag gillar det ingen annan gillar. Den stora frågan är om jag ligger steget före eller om jag bara är dum och inte ser eller hittar saker som alla andra väger in i sina beslut? I vilket fall så har jag absolut inget emot att göra tvärtemot vad alla andra gör så länge som jag anser att jag agerar rätt och efter de analyser och den research som jag har gjort. Det här med aktiehandel är enlig mig ingen lagsport och bara för att en större grupp av personer agerar på ett visst sätt så är inte det automatiskt helt rätt så jag trivs bäst på egen hand och har alltid gjort det och jag bryr mig inte alls om vad t.ex. tidningarna eller bankerna ger för rekommendationer. Självklart så kan jag ta del av vad de har att säga för det kan många gånger vara väldigt intressant men jag grundar inte några investeringsbeslut på sådan information.

Nu gled jag iväg från min investering i Nokia en del men jag tycker att den kommande tiden och speciellt den inledande perioden under nästa år kommer bli väldigt intressant för bolaget. Då kan vi vänta oss flera besked angående affären med Alcatel-Lucent och även gällande kommande utdelning/utdelningar med mera. Jag förväntningar mig inga jättestora rörelser i Nokias aktie under den kommande tiden för marknaden är som sagt väldigt avvaktande och vill ha mer information men det är heller inte det som är min tanke med den här investeringen. Jag är inne i företaget på lång sikt för att jag vill ta del av utvecklingen av deras verksamhet som jag tror skarpt på i längden. Men överlag anser jag samtidigt att aktien känns väldigt köpvärd just nu och därför valde jag då att öka på mitt innehav idag.

 

David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar