Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ökar på mitt innehav i Fortum

Under dagen har jag köpt på mig ännu fler aktier i det finska energibolaget Fortum. Anledningen till det är dels för att jag vill att Fortum på lång sikt framöver ska spela en större roll i min portfölj och vara en del av den stabila grunden som jag vill ha att stå på. Sedan tycker jag även att Fortum har sackat efter omotiverat mycket under den senaste tiden och därför valde jag att agera just i dagens läge.

För övrigt så skrev jag lite mer om just Fortum för någon dag sedan i ett annat inlägg här på Aktieinkomster.se och det hittar ni här. Fortum handlas idag till ungefär 17 euro per aktie och det tycker i alla fall jag är ganska så lågt värderat. Jag tycker mycket väl att bolaget är värt att handlas runt 20 euro per aktie i dagens läge så det finns potential till en uppgång även på kort sikt framöver.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar