Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Att jämföra är A och O i dagens samhälle

Vi lever idag i ett samhälle där utbudet nästan är obegränsat och valmöjligheterna oändliga. Det har medfört att vi personer som lever i samhället i princip aldrig har haft sådana här bra förutsättningar för att göra smarta val, affärer och köp m.m. men det finns en hållhake. Även om utbudet och valmöjligheterna är stora så kommer inte allt till oss av sig självt, vi måste själva se till att aktivt och löpande jämföra våra val om vi vill göra de smarta valen som vi faktiskt har fantastiska förutsättningar för att göra. 

Ett område där vi överlag jämför alldeles för lite och för dåligt är i vår privatekonomi och alltifrån gällande lån och krediter till sparande och försäkring m.m. Här är det myten om att i princip alla sådana här saker i princip kostar lika mycket hos alla aktörer och att det är jobbigt att byta från den ena till den andra som gör att vi gärna undviker sådana här processer. Det är väldigt synd och tråkigt att samhället ser ut så idag då det finns väldigt mycket pengar att spara inom dessa områden om man bara tar tag i jämförelserna en gång för alla.

Som tur är finns det även innovatörer även inom det här områden och det är här tjänsten Zmarta kommer in i bilden. Hos Zmarta kan man jämföra, vrida och vända på det mesta som har med sin privatekonomi att göra, som då t.ex. lån, kreditkort, sparande och försäkringar m.m. Där kan man hur enkelt som helst få fram de bästa erbjudande och villkoren som passar perfekt för just en själv och Zmarta själva säger att det är lika enkelt som det är gratis och det kan jag personligen gå i god för då jag använt och testat deras tjänster ett flertal gånger när jag t.ex. har kollat upp sparande och försäkringar.

Så se nu till att ni tar hela vårt jämförelse-samhälle till nästa nivå via att även börja jämföra er privatekonomi, jag lovar er att ni kommer bli väldigt förvånade över hur många tusenlappar ni kan spara varje år via några enkla klick och jämförelser.

 

I samarbete med Zmarta.    

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar