Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Börsnoteringar, mystiska handelsstopp och centralbanker som gör marknaden besviken

Nu har alla anmälda prenumeranter som vanligt så här i början på söndagskvällen fått mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev. Ni som vill få våra veckobrev där vi går igenom det aktuella marknadsläget, kikar på vad som komma skall under nästa vecka samt tipsar er om intressanta företag m.m. kan anmäla er helt gratis här. Om ni har anmält er nu i efterhand men även vill ta del av veckans utskick så kan jag skicka över det manuellt till er. Mejla i så fall bara till david@aktieinkomster.se så skickar jag över det direkt och så kommer ni även få alla kommande veckobrev framöver.    

Den här veckan pratade vi förutom om de ovannämnda sakerna som t.ex. det aktuella marknadsläget även om fredagens börsnotering, det mystiska handelsstoppet på börsen i Sverige och om veckans centralbanksbesked m.m. Dessutom blev veckans företag, bilsäkerhetsbolaget Autoliv då vi tycker att det finns en riktigt intressant potential inför framtiden inom där.  

Allt det här och en hel del annat hittar ni alltså i veckans veckobrev och nu vill jag bara även passa på att önska er en trevlig söndagskväll och en bra start på den kommande veckan. Ni får även hemskt gärna sprida vidare vetskapen om vårt veckobrev på sociala medier etc, det skulle vi verkligen uppskatta.

 

 

Trevlig kväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar