Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Betsson får ta emot ”Telia-attacker”

Nu i dagarna har det kommit ut information och anklagelser om att Betssons senaste förvärv i Georgien inte har gått rätt till och att de är oegentligheter och så kallade smutsiga affärer inblandade. Den här rapporten kommer ifrån en amerikansk analysfirma och syftet med framtagandet ska ha varit att innan releasen ta positioner för spekulation om att Betssons aktie ska gå ner. Det här är väldigt likt, om inte identiskt med det upplägg som Muddy Waters körde med Telia och bara det tycker jag väcker misstankar.

Betssons vd har själv sagt att han tagit del av den här rapporten för ett tag sedan men att den bara innehåller grundlösa anklagelser och nu överväger till och med bolaget att polisanmäla den här amerikanska analysfirman.

Hela syftet med den här rapporten var som sagt att få aktien att börja röra sig nedåt och till viss del har de lyckats med det men den stora frågan är ju hur mycket av det som sägs som faktiskt stämmer. Jag har inte tagit del av den riktiga rapporten så jag kan inte yttra mig om det men som sagt så verkar hela upplägget väldigt skumt och misstänksamt.

En annan fråga som nu då också dyker upp är om det börjar bli en trend med sådana här rapporter som enbart är till för att röra en aktie i en viss riktning? Om så är fallet och sådana här grundlösa rapporter fortsätter att komma in så anser jag att vi har ett stort problem. Sedan får vi såklart se vart det här fallet med just Betsson kommer att leda men som sagt så tycker jag att det hela verkar väldigt konstigt.

Jag kommer slutligen i alla fall hålla hårt i mina aktier i Betsson och kanske till och med öka på mitt innehav om aktien letar sig nedåt ännu mera och när jag har mer information gällande den här rapporten.

 

Trevlig lunch!
David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Nu verkar allt nästan vara bortglömt av markanden... Vad tycker ni om den här informationen?

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Fast, nu kanske jag missminner mig. 
Dagen då "attacken" kom så gick betsson ner ~3%, sen kom det en nyhet som skrev att det var felaktig/reviderad information och då fick den upp igen. Jag köpte iaf på den dippen som var då för jag tänkte att det var precis som i Telia-fallet och det lönade sig ju då. :)

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nörden: Fast, nu kanske jag missminner mig. Dagen då "attacken" kom så gick betsson ner ~3%, sen kom det en nyhet som skrev att det var felaktig/reviderad information och då fick den upp igen. Jag köpte iaf på den dippen som var då för jag tänkte att det var precis som i Telia-fallet och det lönade sig ju då. :)

 

Det stämmer! Allt var väldigt likt situationen i Telia och jag ångrar nu i efterhand att jag inte köpte på mig fler aktier. Betsson är ett riktigt fint bolag så gratis till ett bra köp :)

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Betsson och Unibet är mina största innehav. Frugan brukar klaga på att det är omoraliskt, resulterar nästan alltid att man börjar sjunga "Doin' the omoraliskt, schlagerfestival!"

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nörden: Betsson och Unibet är mina största innehav. Frugan brukar klaga på att det är omoraliskt, resulterar nästan alltid att man börjar sjunga "Doin' the omoraliskt, schlagerfestival!"

 

Två riktigt fina innehav! Hehe, ja alla har olika åsikter. Jag är dock på din sida i det här fallet :)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar