Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
26 april 2016

Veckans Twitterprofil: Alexander Boman @BomanAlexander

Den här veckans följartips på Twitter blir Alexander Boman eller @BomanAlexander som han kallar sig på det sociala nätverket. Om ni är intresserade av aktiehandel rent praktiskt, finansiella tjänster och det mesta som hamnar inom dessa två kategorier och som rör Avanza Bank så ska ni helt klart följa Alexander på Twitter. Alexander jobbar nämligen med att utveckla finansiella tjänster på just Avanza så många av de funktioner som jag och säkert många andra av er använder varje dag har han varit med och utvecklat.

Förutom att det är väldigt intressant att följa den digitala utvecklingen inom finanssektorn så uppskattar jag framförallt all den statistik gällande t.ex. handeln på börsen som Alexander löpande delar med sig av. Så in på Twitter och sök efter @BomanAlexander så kommer han se till att förgylla er dagar, inspirera er och förse er med väldigt intressant information, det kan jag gå i god för!

 

Om ni är sugna på att veta mer om Alexander så kan ni även kolla in min intervju som jag genomförde med honom för ett tag sedan. Den hittar ni här!

 

David 

24 december 2012

Shareville i samarbete med Avanza

Som några av er kanske redan sett så har nu Shareville och Avanza Bank inlett ett samarbete. Det samerbetet gör det möjligt för Sharevilles användare att använda tipsen och idéerna som de får av andra medlemmar till att göra rikitga aktieaffärer utöver de fiktiva som de gör på Shareville.se.

Jag har gillat Shareville redan från första början då jag tror att tjänsten på allvar kan konkurrera med banker och andra aktörer som ofta har baktankar med de tips och råd som de ger till sina kunder.
I och med de nya samarbetet så erbjuder Avanza Bank de sex första affärerna helt courtagefria och dessutom så erbjuder Sharevile sex månaders fritt premiummedlemskap som annars kostar 99:- per månad.

Jag själv heter David-Aktieinkomster på Shareville.se och jag tycker att det vore väldigt roligt om ni meddelade mig vad ni heter så jag får se hur ni investerar. Ni som inte är medlemmar kan bli det helt gratis om ni väljer Free-verisonen. Men som sagt berätta gärna för mig vad ni heter på Sharveille antingen via att kommentera det här inlägget eller genom att mejla mig på david@aktieinkomster.se så kan jag börja följa er.

Ha det bra!
David

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar