Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
27 november 2015

Då kör vi strax igång

Nu är det inte långt kvar tills vi drar igång Black Friday hos Avanza och då alla handel på USA-börserna är helt courtage-fri. Handeln drar igång 15:30 och glöm inte bort att det bara är halvdag i USA idag och att börserna stänger klockan 19:00 istället för 22:00.

Just nu ser det ut som att handeln i USA kommer att inledas kring nollstrecket och kanske svagt uppåt. Som jag sa igår så dyker det förhoppningsvis upp några riktigt bra köplägen så att man kan utnyttja det här erbjudandet till max. Jag själv kommer att hålla ett extra öga på Realty Income, NRG Energy, Exxon, McDonalds, Altria Group och Microsoft och förhoppningsvis dyker det upp en hel del köplägen där.

 

Är ni taggade för en riktig Black Friday i aktievärlden nu då?

 

Lycka till!
David  

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar