Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
25 maj 2016

Veckans podcast: Björnfällan

Den här veckans podcast-tips från mig till er är en relativt ny podd som ges ut av CMC Markets. Podden heter som rubriken säger, Björnfällan och i den är det Kristofer Berggren och Nils Brobacke som pratar.

Det finns en rad olika poddar om börsen och ekonomi m.m. men det jag gillar med Björnfällan är att den i princip helt och hållet fokuserar på aktiv handel på börsen. Det pratas om alltifrån trading överlag och olika handelsstrategier till specifika bolag och det aktuella marknadsläget med mycket mera men allt då med en inriktning på just aktiv handel.

En detalj som jag tycker att Kristofer och Nils gör extra bra är att de pratar på ett väldigt allmänt och lättförståeligt sätt så även om man inte är en inbiten daytrader så kommer man kunna få ut en hel del av den här podden. Att även hålla koll på handeln på börsen ur ett mer kortsiktigt perspektiv och ur en aktiv synvinkel kan hjälpa en väldigt mycket att göra bättre affärer på lång sikt och det är främst av den anledningen som Björnfällan fick bli veckans podcast den här veckan.

Avsnitten släpps varannan vecka och är visserligen oftast över en timme långa vilket enligt mig är ganska så långt men informationen som förmedlas är så pass intressant att jag tycker det är mer än värt att lyssna varannan vecka. Ni kan själva nu prova att lyssna på podden här nedanför.

 

David   

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar