Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 juli 2016

Veckans Videoklipp: Allt om ETF:er

ETF:er eller Börshandlade Fonder (Exchange Traded Fund) har den senaste tiden varit ett omtalat och hett ämne på börsen i Sverige och den här typen av finansiella instrument blir hela tiden mer och mer populära.

Men även om ETF:er många gånger kan vara väldigt användbara och vara till stor hjälp då de tillåter oss investerare att exponera oss mot t.ex. marknader och tillgångar som annars är väldigt svåra att komma åt så finns det även en hel del baksidor och villkor som man måste känna till. I videoklippet här nedanför får ni nu därför full koll på ETF:er och med den kunskapen kan man både ha stor nytta av dem och göra bra affärer samt undvika att göra väldigt stora misstag.

 

David 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar