Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 februari

Bevakningsuppdatering: Episurf Medical –inför en ny standard (Q1 2018)

Episurf Medical grundades 2009 och erbjuder människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom skräddarsydda behandlingsalternativ. Bolaget sätter patienten i centrum för design av implantat och kirurgiska instrument.

Genom att kombinera avancerad 3D-bildteknik med den senaste tillverkningstekniken anpassar Episurf inte bara varje implantat utan även de kirurgiska instrumenten till patientens unika skada och anatomi.

 

På gång hos Episurf Medical:

Episurf Medical arbetar just nu hårt för att göra sina produkter, sin verksamhet och sina processer till en ny standard inom ortopedin. Episurf Medicals implantat och unika behandlingsprocesser har gång på gång visat sig vara överlägsna de vanliga och nuvarande standardiserade metoderna.

Med andra ord Episurf Medical har utvecklat unika implantat och tillvägagångssätt som de nu håller på att på allvar få ut på marknaden och varje implantat som sätts in är ett steg närmare en ny standard på maranden, en standard som då uppfanns av Episurf Medical.

Nyligen, i slutet av år 2017 uppnådde Episurf Medical en milstolpe på 300 aktiva implantat och tillväxten fortsätter.  

 

Nyckelfaktorer för framtiden:

Många faktorer pekar nu för Episurf Medicals framgång framöver och det starkaste av allt är att de flesta även pekar mot att bolaget är på god väg att sätta en ny standard. 

 

 • Överlägsen prestanda:
  Episurf Medical är bevisat överlägset bäst på marknaden, både med sina implantat och sina processer för att operera in dem. Bara den faktorn talat för att bolaget är på gång att upprätta en ny standard på marknaden.  
   
 • Skalbart:
  Man burkar prata om att en affärsidé är skalbar, med andra ord anpassningsbar. Skalbar är också ett nyckelord när det kommer till Episurf Medicals implantat och processer då allt anpassas efter varje enskild patient. I dagens läge och med dagens standard får alla patienter samma behandling men eftersom att alla människor är olika så måste den standarden ändras för att uppnå bästa möjliga vård och längsta varaktighet och det är det Episurf Mecial håller på att göra.   
   
 • Förebyggande:
  I dagens moderna samhälle så blir det bara mer och mer populärt och eftertraktat att förebygga skador innan de har inträffat. Den utvecklingen kommer helt klart att fortsätta och även inom det förebyggande området ligger Episurf Medical i framkant. 
   
 • Patent över hela världen:
  Slutligen sitter Episurf Mecial redan idag på patent för sina produkter och processer runt om i världen. Senast i slutet av år 2017 fick bolaget ytterligare ett patent i Australien och det är ett tecken på att bolaget är på framfart på ett flertal marknader.
   

 

David

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar