Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
15 december 2015

Fastighetsinvesteringar: Genomförda projekt

Efter mitt förra inlägg om företaget Tessin, som gör det möjligt för oss mindre investerare att direktinvestera i fastigheter dök det upp en hel del frågor. Den frågan som dock kom på tal mest var hur de tidigare fastighetsprojekten som Tessin har drivit igenom har gått och det tänkte jag nu försöka svara på och visa er.

Det första projektet som jag tänkte visa er var också Tessins allra första projekt. Den här investeringen handlade om utveckling av arkitektritade villor i Åkersberga.

Projektet behövde 2, 5 miljoner kronor och den lägsta investeringen låg på 10 000 kronor. Det årliga avkastningsmålet låg på 15-20 % och det speciella med det här projektet var att uppförandetiden var kort så chansen till en snabb avkastning var hög.

Idag, alltså ungefär ett år efter att projektet drog igång har alla investerare fått tillbaka sitt investerade kapital samt att de fick ta del av en avkastning på hela 27 %. 

 

Ett annat intressant exempel är projektet som gick ut på att bygga ett lekland i ett av Sverige största köpcentrum. Här hade projektägaren redan ett 12-årigt avtal med Leo's Lekland som är en av Sveriges största leklandskedjor och bara en sådan sak är en ganska så unik detalj. Här hade även projektägaren tidigare byggt en liknande fastighet till samma kund i Karlstad och nu skulle en till byggnad alltså uppföras i Sundsvall.

Det här projektet övertecknades hos Tessin och avkastningsmålet låg på 11 % per år. Minsta investering låg på 50 000 kronor och totalt investerade över 100 olika personer i projektet.    

 

Här har ni alltså två tydliga exempel på fastighetsprojekt som Tessin har genomfört och hur de kan gå till och se ut. Det vi kan se är att de lönar sig att göra sin research för detaljerna från det andra exemplet gällande det långa hyresavtalet är väldigt viktiga och även en form av säkerhetsfaktor som kan dra ner risken.

Med hjälp av god research och en ännu bättre fingertoppskänsla kan vem som helst göra bra investeringar men vi alla behöver hjälp på vägen. Som ni klart och tydligt kan se via exemplen här ovanför kan Tessin hjälpa oss som vill investera direkt i fastigheter en bra bit på vägen. Jag själv har inte genomfört någon sådan här fastighetsinvestering ännu men om rätt projekt dyker upp och om förutsättningarna är bra så kan det mycket väl bli så att jag kommer göra det framöver. Under tiden ser jag till att jag tar emot den hjälp som Tessin erbjuder och som består av researchmaterial och information. Det kan vem som helst göra via att anmäla sig till deras nyhetsbrev här. Deras nyhetsbrev innehåller förutom information om deras projekt även väldigt intressant information om fastighetsbranschen i allmänhet samt en hel del annat smått och gott om framtiden och innovation med mycket mera. Deras nyhetsbrev har blivit väldigt populärt och jag själv tar del av det väldigt noggrant varje gång det dyker upp i min inkorg.  

Om man som jag är intresserade av att investera direkt i fastigheter så är Tessins projekt ett väldigt intressant alternativ. Som med allt annat så måste man börja någonstans och någon gång för att bli framgångsrik. Så vem vet en investering på exempelvis 50 000 i ett fastighetsprojekt kanske blir grunden till ditt eller mitt nya fastighetsimperium.

 

I Samarbete med Tessin.       

Taggar (blogg): 
1 december 2015

Fastighetsinvesteringar för alla

Investeringar i fastigheter har nog de flesta investerare någon gång intresserat sig för men allt för ofta så tvingas de flesta att avstå och det på grund av flera saker. Det kan t.ex. handla om att man själv inte har det kapital som krävs för att kunna investera direkt i en fastighet, man tycker många alternativ är för krångliga och man är även rädd för att bli lurad och då förlora alla sina pengar.
Det här är verkligen ett problem då många personer då avstår helt från att investera i fastigheter på grund av alla dessa hinder och det är aldrig roligt att gå miste om bra investering, eller hur?

Läget och förutsättningarna när det kommer till fastighetsinvesteringar har dock förändrats den senaste tiden och möjligheterna har blivit större. Det är till stor del tack vare företaget Tessin som erbjuder oss mindre investerare att tillsammans med både banken och de aktuella projektägarna att gå in som investerare i olika fastighetsprojekt. Tessin erbjuder alltså oss att just direktinvestera i olika fastighetsprojekt samt att de tar bort alla de krångliga sakerna som många andra alternativ medför. Här nedanför kan ni se exakt hur det går till när man investerar i fastigheter via Tessin. 

Jag själv har sedan några månader tillbaka faktiskt börjat intressera mig en hel del för det Tessin erbjuder. Jag har alltid varit intresserad av att investera direkt i fastigheter men jag har aldrig kunnat göra det då den typen av fastigheter som jag vill åt helt enkelt är för stora projekt för bara mig. Tyvärr har jag missat många av de senaste intressanta projekten som Tessin har drivit men jag får ta till vara på de kommande chanserna framöver istället.

Om ni är intresserade av fastighetsinvesteringar så kan jag varmt rekommendera att ni anmäler er till Tessins nyhetsbrev. Där får ni löpande information om fastighetsinvesteringar, fastighetsmarknaden överlag samt då även information om deras aktuella projekt med mera. Vem vet det här kanske blir starten för ditt nya fastighetsimperium?

 

I samarbete med Tessin.   

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar