Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 december 2017

Aktieinkomster introducerar ”How To”

Sparande och investeringar är ett intressant och djupgående ämne där det som med allt annat finns oändligt med information på internet, i media och i böcker med mycket mera. Men som med allt annat så kan det vara svårt att veta exakt vart man ska börja någonstans och där med blir det även svårt att veta vilken information man ska använda sig av.

Av den enkla anledning har jag nu bestämt mig för att dra igång något som jag kallar för ”Aktieinkomsters How To”. Konceptet kommer bestå av lättförståeliga, enkla och snabba guider med inriktningar på investeringar och kan t.ex. innehålla en kort introduktion och sedan 5 enkla steg för att uppnå ett specifikt mål eller en specifik sak.

Ni kommer redan idag få en väldigt bra bild av hur upplägget kommer se ut då jag senare i imorgon eftermiddag kommer publicera min första ”How To”. Den kommer heta och bestå av hur alla via just 5 enkla steg kan börja bygga upp sin egna lönsamma utdelningsportfölj.

Så håll ögonen öppna i eftermiddag för att ta del av min första ”How To” guide!

 

Ni kommer hitta alla ”How To” guider här!

 

David     

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive

Taggar