Aktieinkomster
Likes
797
Antal inlägg
1347
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
2 maj 2016

Veckans Twitterprofil: J.A.J- @Jojo0065

Ny vecka betyder att en ny Twitterprofil ska koras och rekommenderas till alla er läsare och den här vecka kommer jag tipsa er om en för mig relativt ny profil på Twitter.

Twitterprofilen @Jojo0065 som han heter på det sociala nätverket eller J.A.J som han även kallar sig har varit aktiv på Twitter under 3-4 år men det var egentligen först när han även startade sin blogg som jag upptäckte honom. Idag levererar han löpande väldigt intressanta tekniska analyser av framförallt index men även en hel del intressanta tankar och kommentarer om bolagen på börsen i allmänhet med mera.

Så om ni vill följa en person som delar med sig av riktigt vassa tankar och analyser om börsen, aktier och investeringar m.m. och som dessutom enligt mig tänker i egna banor och har en unik touch så ska ni helt klart kolla in @Jojo0065.

 

 

Ha en fortsatt bra kväll!
David 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Taggar