Aktieinkomster
Likes
797
Antal inlägg
1347
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
18 maj 2016

Veckans ”citat”: ”Strength doesn't come from physical capacity but from…”

Den här veckans citat som förhoppningsvis på något sätt ska inspirera och hjälpa er är; ”Strength doesn't come from physical capacity but from indomitable will” som den indiska advokaten och politikern, Mahatma Gandhi en gång sa.

Frågar ni mig så ligger det väldigt mycket sanning i dessa ord för om man bara har viljan att göra något så kommer det oftast på något sätt gå. Sedan om det man vill är rätt eller inte spelar inte så stor roll för om man hela tiden vill och verkligen försöker så kommer det någon gång bli rätt och just det är ovärderligt.

Så se till att verkligen vilja om ni ska satsa på något, oavsett om det handlar om investeringar eller företagande m.m. för den viljan kan många gånger bli skillnaden mellan ett mediokert och ett fantastiskt resultat. Det kan vara värt att tänka på!

 

David  

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Taggar