Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
30 mars 2016

Idag hyllar vi Ingvar Kamprad på hans 90-årsdag!

Nu idag tycker jag inte bara att vi ska fira Ingvar Kamprad på hans 90-årsdag utan även hylla honom fyllt ut för den pionjär som han faktiskt är och har varit sedan han var 17 år gammal och grundade IKEA.

Att börja hemma i sin egen snickarbod och 73 år senare finnas i ett femtiotal länder och varje år omsätta flera hundra miljarder kronor är helt klart något speciellt som Sverige och världen faktiskt bör tacka honom för. På bilderna här nedanför får man en väldigt bra överblick över vad IKEA är idag och hur det har vuxit under de senaste året. Den tillväxten och utvecklingen är som sagt helt klart fantastiskt om man jämför med hur starten såg ut som ni ser på första bilden här nedanför.

 

 

Ett stort grattis till Ingvar Kamprad!
David

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar