Aktieinkomster
Likes
797
Antal inlägg
1347
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
21 mars

Bevakningsuppdatering: Integrum- framtidens verkliga proteser (Q1 2018)

Integrum är ett världsledande medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför innovativa system för skelettförankrade proteser. Integrums proteser ger en direkt och stabil koppling mellan skelett och protes, vilket leder till en rörligare och mer användarvänlig lösning som ersätter den traditionellt använda hylsprotesen.

Bolagets innovativa OPRA Implantatsystem bidrar till att förbättra livskvaliteten för amputerade världen över.

 

På gång hos Integrum:

Integrum är nu sedan snart ett år tillbaka på väg att gå från att vara ett forskningsbolag till att bli en världsledande aktör inom innovativa system för skelettförankrade proteser.

Integrum satsar ni både långt och brett världen över för att nå direkt till kunder men också för att sluta avtal med t.ex. sjukhus för förmedling av bolagets produkter och tjänster.

 

Nyckelfaktorer för framtiden:

Vanligtvis är det en ganska så lång väg från att gå från att vara ett forskningsbolag till att ge sig ut på maranden och verkligen börja sälja. Men Integrum har på kort tid tagit sig en bra bit på vägen och det finns flera nyckelfaktorer som pekar mot exakt det samt fortsatt framgång. 

 

 • Innovativa produkter:
  Till att börja med tillför Integrum någonting nytt till marknaden för proteser. Deras proteser ger en direkt koppling till skelettet vilket i sin tur medför ökad rörlighet och ger en högre verklighetskänsla samt fler möjligheter än någonsin tidigare för personer som har förlorat t.ex. ett ben eller en arm. 
   
 • Avtal på plats:
  Redan nu har Integrum ett avtal med Ottobock, som är världens största företag inom proteser på plats. Dessutom har amerikanska militärsjukhus via ett samarbete med United States Department of Defense genomfört flera operationer med Integrums proteser så uppmärskamheten har redan spridit sig till USA och där kan mer än en sak börja ta fart.  
   
 • Internationellt erkännande:
  Som en positiv touch så fick Integrum stor uppmärksamhet och erkännande av Frankrikes president Emmanuel Macron och Stefan Löfven under det tidigare EU-toppmötet som ägde rumt i Sverige. Det pekar än en gång på att Integrums marknadsföring verkligen börjar sprida sig världen över.
   

 

 

David Svensson

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Taggar