Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
29 november 2017

Min företagsägda portfölj- betydligt högre risk än utdelningsportföljen

I mitt tidigare inlägg från förra veckan som ni hittar här gick jag igenom och uppdaterade er om läget i min privata långsiktiga utdelningsportfölj. Nu tänkte jag även ta er in i världen för min företagsägda portfölj då en del av verksamheten i mitt bolag går ut på just sådana här ivnesteringar.

Till att börja med och som rubriken lyder så är risknivån betydligt högre i min företagsägda portfölj. Men det är också så att den har en helt annan inriktning och att jag har en helt annan strategi där. Här ligger nämligen fokus på lite mindre bolag med bra potential. Här letar jag alltså efter en så hög kursutveckling istället för direktavkastning från utdelningar.

Min företagsägda portfölj består just nu av nedanstående innehav:

  • A1M Pharma
  • Advencia
  • Angler Gaming
  • BrainCool
  • Cybaero
  • Irisity
  • myTaste
  • Precise Biometrics
  • Pricer
  • Seamless Distribution

 

Som jag nämnde och som ni kan se sitter den här portföljen på en hel del risk men jag ser det även som att potentialen överspeglar den risken. Den är som ni också säkert förstår väldigt volatil men just nu har min företagsägda portfölj faktiskt ökat i värde med hela 42 % så här långt i år och det är jag väldigt nöjd med.

Det här är tio bolag som jag valt i första hand för att jag verkligen ser en stor potential men också för att jag vill vara exponerad mot respektive bransch. Flera av bolagen har t.ex. gjort nyemissioner under året eller de senaste åren och dessa har jag deltagit i varje gång och det för att jag ansett att grunden och målet med respektive emission har varit helt rätt.

Just nu är jag väldigt nöjd med innehaven, fördelningen och exponeringen i min företagsägda portfölj och jag ökar på innehaven löpande när köptillfälle ges. Hittar jag något nytt litet intressant bolag så kommer jag plocka in det men just nu är jag som sagt väldigt nöjd med hur portföljen ser ut.

Min tidshorisont för dessa innehav är inte på något sätt spikad men en sak som är säker är att jag har innehaven för att göra en exit någon gång. Även det skiljer sig från min strategi för min privata utdelningsportfölj då jag där planerar att behålla innehaven i princip för alltid. Men i min företagsägda portfölj är alltså tanken att göra en exit när jag är nöjd med kursutvecklingen och jag anser att respektive bolag kommer stanna av lite i tillväxten.

 

Så här ser alltså min företagsägda portfölj ut men nu är jag nyfiken på hur ni andra långsiktiga investerare har lagt upp det? Har ni också en separat portfölj där ni har den här typen av innehav eller avstår ni dessa helt och hållet för att de inte passar in i er långsiktiga strategi? 

 

David

10 oktober 2017

Min portfölj i Investerar SM

Årets största investerartävling som anordnas av NGM-börsen (Nordic Growth Market) är ju i full gång i vi är nu inne på den sista tävlingsveckan. På fredag när börsen stänger koras vinnarna och det har varit väldigt roligt att följa alla duktiga privata investerare och handlare.

Det går betydligt bättre för de flesta andra än vad det har gjort för mig än så länge men jag tänkte ändå visa er min nuvarande portfölj. Just nu ligger jag lång i både OMXS30 och olja samt kort i kaffe. Gällande både OMXS30 och oljan så tror jag att de kan fortsätta uppåt under de kommande dagarna och därför tog jag dessa positioner igår med en hävstång på x18 för OMXS30 och x13 för olja. Kaffe gick jag kort i idag med en hävstång på x8 då jag tror att priset där har stigit lite för mycket på kort sikt den senaste tiden och därför hoppas jag på en nedåtsida där.

Avkastningen ligger totalt just nu på cirka – 5 % så det finns som sagt andra det går betydligt bättre för. Hur går det för er och vad sitter ni på för innehav nu när slutspurten snart drar igång?

 

Ett fortsatt lycka till i tävlingen,
David  

7 juli 2017

Sommarhälsning från Mikaela på Vontobel

Här kommer en trevlig sommarhälsning från min samarbetspartner, Vontobel Bank och från Mikaela Hildén som är nordenansvarig på Vontobel!
Missa heller inte min tidigare intervju med Mikaela. Där fokuserade vi på att lära oss handla med börshandlade produkter. Ni hittar intervjun här.​   ​

Mikaela Hildén (ansvarig för distributionen av nordiska finansiella produkter på Vontobel) vill tillsammans med Vontobel önska alla handlare och investerare en riktigt trevlig sommar!

Glöm inte bort att Vontobels värld av börshandlade produkter står öppen som vanligt även under sommarlugnet på börsen. Så passa på att slå två flugor i en smäll och dra nytta av börsens trender från stranden eller hängmattan. Ni kan upptäcka hela Vontobels utbud av börshandlade produkter via här.

 

Vänliga hälsningar,
Mikaela

28 maj 2017

Helgintervju: Mikaela Hildén (Nordenansvarig på Vontobel Bank) lär oss handla med börshandlade produkter

Jag har här intervjuat, Mikaela Hildén som är ansvarig för den nordiska distributionen av finansiella produkter på Bank Vontobel. Hon lär oss här i intervjun om de främsta investeringsmöjligheterna, riskerna och den flexibilitet som börshandlade produkter möjliggör.

 

Mikaela är före detta aktiemäklare och tog över rollen som nordenansvarig för finansiella produkter på Vontobel Investment Banking under sommaren 2016. Hon har ett starkt engagemang för att inspirera fler till att lyckas på börsen och är expert på området trading och hävstångsprodukter.

 

Vad är en börshandlad produkt och hur kan vi investerare använda oss av dom?

En börshandlad produkt med hävstång ger dig chansen att öka avkastningen på din investering genom att lyfta värdet av utvecklingen hos den underliggande referenstillgången. Med andra ord uppstår en hävstångseffekt på din investering genom att man endast behöver binda en mindre del kapital i jämförelse med en direktinvestering i den underliggande tillgången.

Börshandlade produkter ger dig en bred access till globala marknader och speciellt annars svåråtkomliga tillgångar, förklarar Mikaela. Hävstångseffekten möjliggör exempelvis att dedikera ett fokus i din portfölj genom att lyfta utvecklingen hos utvalda tillgångar eller att försäkra din portfölj genom att ta positioner i t.ex. valuta eller aktieindex. Investeraren har möjlighet att följa marknaden i både upp och nedgång med valfri risknivå, där en högre hävstång generellt sett bidrar till en högre risk och desto högre volatilitet i produktens prisutveckling.

Sammanfattningsvis förklarar hon, om du vill ta långa eller korta positioner i olika tillgångsslag och du förväntar dig antingen tydligt stigande eller fallande kurser för den underliggande tillgången, samtidigt som du är beredd på att ta en högre risk, som kan leda till en förlust upp till en totalförlust av det investerade kapitalet så kan hävstångsprodukter vara en mycket intressant produktkategori för dig.

Det är viktigt att komma ihåg att hävstången verkar i båda riktningarna. Om priset på den underliggande tillgången ökar med 1% och din hävstång är 5, ökar din investering teoretiskt sett med 5% om du är investerad i en Bull produkt, men din investering kan också falla med 5% om marknaden går emot din förväntan, vice versa gäller för en Bear produkt. Man kan dock inte förlora mer än sitt investerade kapital med Vontobels hävstångsprodukter, förklarar Mikaela.

 

Vad erbjuder Vontobel för börshandlade produkter?

Vontobel erbjuder marknadsledande hävstångsprodukter utan slutdatum för aktiv börshandel med hög handelskvalitet och attraktiva priser.

Bull & Bear-certifikat har en konstant daglig hävstång från två till femton. I faser när kurstrenden är stabil möjliggör Bull & Bear-certifikat vinster över genomsnittet och vid sidledes kursutvecklingar för den underliggande tillgången uppstår en så kallad urholkningseffekt som påverkar produktens värde negativt. Bull & Bear-certifikat är därför ingen buy-and-hold produkt utan istället ett lämpligt alternativ för starka och stabila kurstrender i positiv eller negativ riktning på kort sikt.

Mini Futures och Unlimited Turbos är för det andra passande för såväl kort till medellång sikt och är tillåtande för en mer rörlig kurs i positiv eller negativ riktning. Hävstången varierar från låg till mycket hög och ökar när den underliggande tillgångens värde närmar sig produktens barriär. Hävstången sjunker på så vis om marknaden utvecklas i den förväntade riktningen då den underliggande tillgången rör sig från produktens barriär.

Om du är intresserad av att lära dig mer, läs gärna om Vontobels produktutbud här.

 

Vilka är de största möjligheterna och riskerna med börshandalde produkter?

Börshandlade produkter med hävstång är ett optimalt verktyg för dig som vill nyttja börsens tydliga kurstrender, positiva som negativa. Börshandlade produkter öppnar upp för globala investeringsmöjligheter och ger dig enkelt via ditt ISK, kapitalförsäkring, aktie- eller fonddepå access till många ofta svåråtkomliga tillgångar för privatinvesterare.

Hävstångsprodukter är samtidigt komplexa finansiella instrument så det är också viktigt att ha en god kännedom för produkternas villkor och den underliggande marknaden. Möjligheter och risker väver ofta samman, förklarar Mikaela. Eftersom hävstångseffekten verkar i båda riktningarna betyder det att chansen till procentuellt höga vinster även kan leda till procentuellt höga förluster, upp till en totalförlust av det insatta kapitalet, om marknaden skulle utvecklas mot din förväntan.

 

Intervjun gjordes i saarbete med Vontobel Bank. Intervjun skickades först ut till Aktieinkomsters investerarnätverk. Om ni också vill vara först med att få fler intervjuer, rapporter och andra genomgångar så kan ni anmäla er till nätverket helt gratis här.

30 januari 2017

Konsten att göra investeringar roliga

Om man verkligen vill lyckas med någonting här i världen så handlar det om att man tycker det är väldigt roligt. Så fungerar det oavsett vad det handlar om och jag anser att det i mitt fall när det kommer till investeringar så är det viktigare än någonsin. Man kan bli bra på investeringar till en viss grad utan att verkligen ha ett brinnande intresse för dem och tycka att det är hur kul som helst. Men vill man bli en expert och extremt framgångsrik så måste man tycka att investeringar verkligen är roligt.

Jag anser att jag själv har den egenskapen då investeringar verkligen är någonting jag brinner för och tycker är hur roligt som helst. Jag älskar att sitt och googla runt och läsa om olika företag, läsa årsredovisningar och pressmeddelanden med mycket mera. Jag känner även till en person som visar det här svart på vitt och det är Nicklas Andersson eller Investeraren som han ofta kallar sig och det är precis så roligt som han tycker investeringar är som man måste tycka om man varligen vill lyckas.

Ett tydligt exempel som jag förstått att både jag och Nicklas tillämpar är att vi ofta lever vår vardag i investeringsvärlden. Med det menar jag att när vi t.ex. går på stan granskar vi olika företag i bara farten och lite förenklat kan det handla om att man kollar hur många personer som faktiskt besöker restaurangkedjan som man investerat i dagligen eller hur många personer som står i kö på H&M eller hur tätt deras butiker ligger i t.ex. Stockholm. Det kan också handla om att man hälsar på en börs-vd som man råkar se på stan och bara frågar någonting snabbt om framtiden eller en viss affär.

Det hela handlar om att få in det här med investeringar i sin vardag för även om man inte bor i en stad där det springer runt topp-chefer på gatorna så kan man t.ex. skicka iväg ett mejl med några korta frågor om bolaget. Det gör jag nästan dagligen och jag får svar vid i alla fall 8 av 10 gånger vilket är väldigt roligt. Många runt omkring mig frågar hur jag kan eller orkar mejla honom eller henne när jag ändå inte kommer få svar och då frågar jag om frågeställaren själv har testat att mejla och inte få något svar. Svaret blir då oftast nej och då frågar jag varför, för det är så himla enkelt att bara slänga iväg ett mejl med någon fråga och jag lovar er att ni kommer bli förvånande hur ofta och hur snabbt ni kommer få svar.

Att läsa t.ex. årsredovisningar och göra sina konkreta analyser utifrån den informationen i all ära men när det kommer till privata investeringar så är det ens egen uppfattning av bolaget som spelar all roll och den tycker inte jag att man bara får från en årsredovisning eller en analys, den får man via att verkligen analysera bolaget i och utifrån sin vardag och på sitt eget unika sätt. För olika människor kan ha olika uppfattningar om olika bolag, någon kanske säljer av hela sitt innehav för att den inte tror på bolaget längre medan den andra köper på sig så många aktier som möjligt och det är just det som jag tycker är roligt med investeringar. Båda och alla kan nämligen ha rätt, även om man agerar olika för olika typer av bolag passar olika typer av människor och portföljer och det kan vara värt att lägga på minnet när man läser olika analyser och kommentarer om olika bolag. Oavsett om de sägs vara oberoende så är det en person som skrivit och då blir det medvetet eller omedvetet så att den personens personliga touch sätts på texten, oavsett om personen vill det eller inte för vi är trots allt alla bara människor.  

Därför är mitt tips till er att verkligen försöka att få in alla investeringar i er vardag, oavsett om det handlar om något stort globalt eller ett litet lokalt företag. Det är dessutom så mycket roligare att följa sina investeringar via ett mer vardagsaktigt perspektiv än bara via en årsredovisning och en aktiekurs.

 

David 

Taggar (blogg): 
1 december 2016

Finansmarknaden är i förändringens tecken och det är bra

Under de senaste 10-15 åren har finansmarknaden varit i stor förändring, både i Sverige och i hela världen. Den förändringen och utvecklingen kommer framförallt från digitaliseringen och den digitala utvecklingen har öppnat upp en rad nya möjligheter för oss investerare.

Men i det här inlägget tänkte jag inte prata om att man tack vare internet kan handla med aktier på nästan alla världens börser via enbart en dator eller en mobiltelefon. Jag tänkte istället fokusera på en mycket nyare del av utvecklingen som nyligen har öppnats upp för oss investerare.

 

Investera i ett tidigare skede av tillväxten:  

De flesta investerare drömmer om att investera i ett så tidigt skede som möjligt i olika tillväxtbolag för att på så sätt kunna vara med på resan och få ta del av utvecklingen och tillväxten till så stor del som möjligt. Börsen gör det möjligt till viss del men många bolag har redan uppnått en fantastik tillväxt och utveckling redan innan de väljer att gå till börsen och även om tillväxtresan många gånger fortsätter även på börsen så har man fortfarande missat det första stadiet som många gånger kan vara väldigt lönsam.

Men den senaste tidens utveckling på finansmarknaden har medfört att det nu även är möjligt att ta del av tillväxten som existerar innan bolagen går till börsen och det är en viktig och antagligen den mest fantastiska utvecklingen på flera år.

Via aktörer som t.ex. Pepins kan vem som helst bli delägare i spännande tillväxtföretag i ett väldigt tidigt skede i bolagen och innan de går till börsen och den här typen av investeringar börjar faktiskt fungera som vilket aktieköp som helst på en vanlig börs.  

 

Infrastrukturen börjar komma på plats: 

Som sagt så börjar den här nya typen av investeringar utanför börsen nu bli mer lättillgängliga för vem som helst och det till stor del tack vare Pepins. Det beror på att de inte bara kopplar samman investerare och bolag de har även byggt upp en plattform där man kan följa sina onoterade investeringar och även engagera sig i och hjälpa bolagen som man investerat i.

Hur det fungerar i praktiken från ni väldigt bra beskrivet på bilden här ovanför och visst har det har potential att bli en game changer på marknaden? Rent teoretiskt har man visserligen alltid kunnat investera i onoterade bolag men det har både varit väldigt krångligt samt svårt att hitta företag att investera i men det har nu alltså förändrats och det snabbt.   

 

Ett aktuellt exempel:

För att verkligen visa er ett konkret exempel på en onoterad investering så tänkte jag dra upp Pepins senaste investeringscase. För några dagar sedan gick de nämligen live med Train Alliance-projektet och det är minst sagt ett intressant företag.

Train Alliance levererar banbrytande koncept och expertis inom tågbranschen och har idag redan identifierat en stor lucka på marknaden som kommer behöva fyllas snabbt och därmed även positionerat sig för att kunna bli den leverantör som kan göra det.

Inom Train Alliance hittar vi idag redan reala tillgångar, en lönsam strategi och väldigt bra framtidsutsikter och nu söker det efter 42,2 miljoner kronor i en nyemission för att kunna investera i ännu mer mark och anläggningar till sina tågdepåer. 

Om ni tycker att Train Alliance verkar vara ett intressant investeringscase så hittar ni all nödvändig information om bolaget här. Där hittar ni även en rad andra intressanta onoterade investeringar samt allmän och användbar information med mycket mera. 

 

Är det här framtiden?

Kan avslutningsvis då den här typen av nya investeringar utanför börsen verkligen vara framtiden? Frågar ni mig så är svaret på den frågan ett solklart ja och det finns en enkel anledning till det.

Det är nämligen så att investerare alltid jagar så mycket tillväxt och avkastning som möjligt, så har det alltid varit och kommer alltid vara. När det då nu har uppstått ett nytt alternativ som gör det möjligt för vem som helst att jaga högre avkastning i ett tidigare skede inom respektive bolag kommer trenden för den här sortens investeringar att växa mer och mer.

Nu när även infrastrukturen börjar falla ordentligt på plats finns det antagligen ingen hejd alls och onoterade investeringar har mycket väl potential att med tiden bli lika stort som investeringar på börsen, eller vad tror och tycker ni om det här?

 

 

David    

2 november 2016

Veckans podcast: Digitalpodden

Den här veckans podcasttips är ett riktigt hett tips för er som gillar startups, investeringar, riskkapital, tech och allt däromkring. Veckans podcast här på Aktieinkomster blir nämligen Di Digitals (systersajt till Dagens Industri) podcast, Digitalpodden.

I Digitalpodden får vi en direktlänk till båden den svenska och den internationella startupsektorn. I vissa avsnitt får vi dessutom en direktlänk till startup- och techvärldens Mekka, Silicon Valley då de har en reporter på plats där och därifrån tycker jag att man har fått ta del av några riktigt intressanta spaningar och iakttagelser.

Många av företagen som det pratas om i Digitalpodden kommer med stor sannolikhet bli de stora jättarna med tiden så det går här att snappa upp många bra investeringscase och om inte annat en hel del idéer när det kommer till just investeringar.

Jag rekommenderar därför varmt att ni testar att lyssna på Digitalpodden och ni hittar alla avsnitt här nedanför. Vem vet, kanske blir det just här eller med hjälp av som ni hittar nästa stjärnskott till aktie.

 

Lyssna på Digitalpodden här!

 

 

Trevlig kväll,
David    

27 oktober 2016

Veckans ”citat”: ”Om kriget inte är ditt…

Den här veckan tänkte jag visa er ett citat som många kanske tycker är väldigt grovt och hårt men som man faktiskt kan dra nytta av när det kommer till investeringar och när det kommer till livet.

Veckans citat är: ”Om kriget inte är ditt, välj den vinnande sidan och dra nytta av det”

Det här ursprungliga citat innehöll från början inte den sista delen, ”och dra nytta av det” utan den har jag själv lagt till. Jag tolkar dessa ord som att man inte ska lägga massa tid och energi på tjafs och skit som inte rör en själv eller skapar något värde. Men om man måste lägga sig i sådan skit så ska man alltid välja den vinnande sidan och om man kan se till att man själv får ut någonting av det för annars är det inte värt att lägga sig i från början.

 

Det här försöker i alla fall jag tillämpa i livet och när det kommer till mina investeringar, gör ni?

 

Trevlig kväll!
David   

Taggar (blogg): 
14 juni 2016

6 finansiella misstag som man bör undvika

Det finns många finansiella fällor ute på marknaden och det bästa man kan göra för att undvika dem är att känna till dem och ha kunskap om dem. Därför tänkte jag här och nu gå igenom 6 sådana här finansiella fällor och ge er läsare kunskap om den så att så många som möjligt förhoppningsvis kan undvika dem i framtiden.

Dessa tips på saker som man ska undvika har överlag med ekonomi att göra men om ni fortsätter att läsa så ska ni se hur allt har med investeringar och sparande att göra och hur allt hänger ihop.

1.

Den första fälla som är väldigt lätt att undvika är att man absolut inte ska missa och överskrida sin budget. Om man gör det så tvingas man oftast plocka in pengar från t.ex. sina sparkonton och då har man satt käppar i hjulet på det planet. Men via att göra en ordentlig och detaljerad budget redan från början så kan man enkelt undvika att budgeten spricker och det kommer man kunna tjäna mycket på i längden.

2.

En annan fälla som man lätt hamnar i är att man sparar alldeles för lite pengar varje månad. Det här hänger ihop med den ovanstående budgeten och det gäller här att hitta den perfekta balansen och verkligen få in ett ordentligt sparande i sin budget varje månad.

3.

När vi ändå är inne på sparande så är det även viktigt att man har en buffert tillhands. Det kommer alltid att då och då uppstå oförutsedda kostnader gällande t.ex. sitt hem med mera och då gäller det att ha pengar tillhands. Här är det bra om man har ett separat buffert-sparande då det inte är bra att behöva ta ifrån sitt vanliga sparande för då kanske man måste sälja av aktier eller fonder med mera och det kan bli kostsamt om man hela tiden måste göra det.

4.

När det kommer till sitt sparande och sina investeringar så gäller det att ha en spridd portfölj. Vissa investeringar kommer med tiden gå bra och andra sämre och en sak som är säker är att man aldrig enbart kommer hitta de som bara utvecklar sig uppåt hela tiden. En välspridd portfölj är alltså ett måste enligt mig om man i längden vill lyckas med sina investeringar. Så fall inte ner i fällan att bara ha ett fåtal investeringar i era portföljer i längden för det kan bli kostsamt.

5.

Många som är anställda på större företag får chansen att direkt via sin lön köpa aktier i företaget månadsvis. Det kan många gånger vara en bra affär i längden men här måste man vara försiktig så att man inte riktar en för stor del av sina investeringar mot enbart ett företag. Det är som under punkten ovan aldrig bra att ha för dålig spridning i sin portfölj och om minimibeloppet för att köpa aktier direkt på sin lön i ett företag är för stort så kanske det är bättre att avstå.

6.

Slutligen så har jag ett sista tips på en fälla som man ska undvika och det är ett tips som jag vet att alla inte håller med mig om men för att få ut så mycket som möjligt av sitt sparande och sina investeringar så tycker jag att det här är ett måste. Det jag pratar om är jag tycker att man i längden ska hålla sig borta från fonder och direkt investera i aktier på egen hand istället. Det beror på att fonder medför avgifter och äter upp avkastningen. När man istället investerar direkt i aktier så får man själva ta del av hela kakan som består av avsaktning och utdelningar med mera istället för att fondbolagen ska ha sin del. Dessutom kommer man i längden ha stor nytta av den kunskapen som man hela tiden tar in och de lärdomar man får om man sköter sina investeringar helt på egen hand.          

 

Dessa saker som jag nu har nämnt är enligt mig ganska så enkla att undvika om man bara gör allt på rätt sätt och om man gör sitt förarbete ordentligt. Men trots det så kan man i längden tjäna väldigt mycket på att undvika dessa enkla saker så belöningen och potentialen här är väldigt stor och det gillar vi investerare, eller hur?

 

David 

Taggar (blogg): 
29 april 2016

Veckans podcast: Kreditvärden

Den här veckan tänkte jag tipsa er om en svensk ”doldis-podcast” som jag tycker är riktigt bra. Vid det här laget är den väl visserligen relativt stor då ligger på plats trettiofem inom kategorin, Näringsliv på iTunes men innan jag hittade den så var det en doldis för mig och vad jag hört så är den även det för många andra.

Podden som jag pratar om och som blir veckans podcast-tips är som rubriken säger, podden kreditvärden. Anledningen till att jag tycker att den här podden är så pass bra är för att Louis Landeman som är chef för kreditanalysen på Danske Bank Markets Sverige och Gabriel Bergin som arbetar som kreditanalytiker och strateg på Danske Bank Markets tar upp och pratar om ämnet, företagsobligationer. Det är ett väldigt intressant ämne, ett intressant investeringsalternativ och överlag en sak som det inte pratas om speciellt mycket. Dessutom går de alltid igenom det aktuella läget på kreditmarknaden m.m. vilket bara det är väldigt intressant och också ett ämne som det pratas alldeles för lite om.  

Varje avsnitt är ungefär 30-40 minuter långt och om ni vill ha löpande uppdateringar, information och nya kunskaper om då bland annat kreditmarknaden och företagsobligationer så är den här podden ett perfekt val och mer eller mindre ett måste. Ni kan själva testa att lyssna på den och avgöra själva här nedanför.
 

 

Lyssna på podden här!

 

 

Trevlig fredagskväll!
David

Sidor

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar