Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
23 maj 2016

Veckans Twitterprofil: Joakim Bornold- @JockeNordnet

Den här veckan får Nordnets sparekonom, Joakim Bornold bli veckans Twitterprofil här på Aktieinkomster och då mitt följartips till er.

Jag tycker att Joakim har tagit sig an rollen som Nordnets nya sparekonom med bravur och även att han har vuxit väldigt mycket i rollen den senaste tiden. För mig är han nu en självklart informationskälla och då framförallt via Twitter och jag tycker verkligen att han varje dag delar med sig av nyttig och användbar information och ekonomiska råd med mycket mera.  

Jag gillar personer som har en viktig roll inom ett företag men som samtidigt även kan dela med sig av tankar och nyheter som inte bara rör respektive företag. Ett sådant brett synsätt tycker jag att Joakim har och det är verkligen roligt att han redan från början insåg hur stor roll ett social medie som Twitter spelar i hans arbete, så på den punkten kan jag bara säga keep up the good work Joakim!

Så om ni vill följa en person som verkligen har ett stort inflytande på den svenska sparmarknaden och många tankar och idéer om den och som dessutom jobbar på Nordnet som är en aktör som verkligen främjar nytänkande så rekommenderar jag varmt att ni kollar in Joakims profil på Twitter.  

 

Trevlig kväll!
David 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar