Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
13 november 2015

Vad vill ni läsa om? Undrar ni över något?

Eftersom att jag är ny här på TradeVenue så tänkte jag fråga alla er andra om det är något speciellt som ni känner att ni vill läsa om från mig? Jag är som sagt en investerare, entreprenör och företagare m.m. och sedan har jag en hel del intressen som t.ex. teknik, vin och mat med mycket mera. Så om det är något speciellt som ni är sugna på att läsa om eller vill veta om mig så får ni jättegärna höra av er antingen här på TradeVenue eller direkt till min mejl, david@aktieinkomster.se.

Att komma i kontakt med andra har alltid varit en stor del av hela syftet med mitt skrivande och därför tycker jag att det är jätteroligt att väldigt många är så aktiva och engagerade här på TradeVenue. Av den anledningen vill jag även involvera er i mitt arbete redan från början samt även ta del av ert arbete och er framgång och utveckling.

Så som sagt, hör gärna av er till mig om ni har några speciella önskemål eller om ni bara vill bolla lite idéer eller snacka lite.

 

Ha nu en bra fredag!
David

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar