Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
2 juni 2016

Veckans podcast: Ett rikare liv

Den här veckan tänkte jag tipsa er om podcasten, Ett rikare liv som ges ut av tidningen, Privata Affärer. Där pratar Privata Affärers reportrar om aktier, fonder, investeringar och allmänna tips och tankar om ekonomi och hur man hela tiden kan få ut lite extra från t.ex. sina investeringar eller sitt sparande.

Det bästa med den här podcasten tycker jag är att varje avsnitt är relativt kort och konkret då avsnitten är ungefär 15-20 minuter långa. Här har Privata Affärer enligt mig verkligen lyckats att på så kort tid både fånga lyssnarnas intresse och förmedla intressant och användbar information och det är det långtifrån alla poddar som lyckas med.

Så om ni är på jakt efter en ekonomi-podd där ni snabbt och enkelt får konkreta och användbara tips samt information om marknaden så rekommenderar jag helt klart att ni provlyssnar på Ett rikare liv, ni hittar avsnitten via länken här nedanför.

 

 

Ett rikare liv 

 

 

David 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar