Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
25 maj 2016

Dagens snackis: Dubbelt upp från Scania- 5G och självkörande lastbilar

Idag blev dagens snackis dubbla händelser i vårt tidigare svenska börsbolag, Scania. Bolaget började nämligen med att meddela att de tillsammans med Ericsson kommer bli ett av de första företagen i världen att börja använda sig av 5G och det inom deras system för transportkommunikation.

Dubbelt upp blev verkligen dubbelt upp då de sedan även meddelade att de kommer inleda tester för självkörande lastbilar redan nu i år. Testerna kommer att inledas inom gruvsektorn och sedan byggas vidare på därifrån.

En dag som denna kan man inget annat än att tycka att det är lite synd att vår tidigare svenska stolthet nu inte längre är svenskt och går att investera i på börsen i Sverige. Eller vad tycker ni?

 

David 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar