Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
4 juli 2016

Veckans Twitterprofil: Philip Scholtzé- @PhilipScholtze

Den här veckan tänkte jag tips er om en Twitterprofil som både är en väldigt intressant och driven person men som också har en roll i vårt samhälle som är otroligt viktig för väldigt många människor.

Personen jag pratar om är Unga Aktiesparares vd, Philip Scholtzé och på Twitter delar han löpande med sig av användbar information som har med ekonomi att göra men också mycket från hans dagliga arbete med Unga Aktiesparare och det tycker i alla fall jag är väldigt intressant.

Unga Aktiesparare bör vara väldigt glada och tacksamma för att de har hittat en sådan här bra, intressant och drivande vd och därför tycker jag även att han minst sagt förtjänar att bli veckans Twitterprofil den här veckan. Så kolla in @PhilipScholtze på Twitter så kommer även ni få ta del av hans intressanta och viktiga arbete.

 

Trevlig kväll!
David 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar