Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
27 april 2016

Veckans videoklipp: Trustorhärvan- En av de största finansskandalerna i Sverige

Den här veckan tänkte jag tipsa er om en riktigt intressant dokumentär, nämligen den som handlar om hela Trustorhärvan. För er som inte känner till vad Trustorhärvan är för något så handlade den i stora drag om det svenska investmentbolaget, Trustor som man trodde blev uppköpt men som det sedan visade sig hade blivit plundrat på pengar.

Det här är en unik historia som innehåller alltifrån engelska adelsmän från familjen Guinness till företagsplundringar på över en halv miljard kronor och allt skedde i Sverige och delvis på den svenska börsen. Hela historien beskrivs väldigt bra och genomgående i de sex delar som dokumentären består av och som ni hittar här nedanför.   

När ni tagit del av den här dokumentären som då beskriver en av Sveriges största finansskandaler får ni gärna slänga iväg en kommentar här nedanför för det vore väldigt roligt att höra era tankar.

 

 

Ha en fortsatt bra kväll!
David 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar