Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
30 maj 2016

Veckans Twitterprofil: Arne Talving- @Kavastu

Den här veckan tänkte jag tipsa er en Twitterprofil som man enligt mig måste följa på det sociala nätverket, nämligen Arne Talving eller @Kavastu som han kallar sig på Twitter.

Arne delar dagligen med sig av intressant tankar och information kring börsen och investeringar med mycket mera. Att han dessutom har uppnått en avkastning på hela 28 % över index sedan år 2009 gör ju inte direkt att det blir tråkigare att följa honom.

Det jag gillar mest med Arne och hans agerande på Twitter är att han alltid är väldigt konkret och personlig. Alla som är det minsta intresserade av ekonomi, vilket jag antar att alla på något sätt är kan få ut en hel del av att följa Arne på Twitter så jag rekommenderar starkt att ni kollar in hans profil (@Kavastu) redan nu ikväll.

En extra rolig och intressant detalj är att jag och Arne numera är bloggkollegor här på TradeVenue. Det är en ära att skriva jämsides med honom och jag är övertygad om att jag kommer fortsätta mig lära ännu mer av honom även framöver.

 

Trevlig kväll!
David 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar