Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
25 maj 2016

Lunchanalys: Mitt utdelningsflöde

I dagens lunchanalys tänkte jag att det var dags att ta en titt på hur mitt utdelningsflöde ser ut. Min utdelningsportfölj är som ni säkert förstår och redan känner till väldigt tungt fokuserad på just utdelningar och det är det flödet av likvida medel som varje månad tar portföljen till nya nivåer, helt per automatik.

Det här flödet som sker på månadsbasis kombinerar jag även med egna insättningar till portföljen varje månad och på så sätt anser jag att jag kan utnyttja ränta-på-ränta-effekten till så stor del som möjligt.

Här nedanför kan ni på ett väldigt konkret sätt se hur mitt utdelningsflöde ser under hela året. Jag är ganska så nöjd med hur flödet är fördelat men eftersom att mitt mål är att en dag leva på min utdelningar så skulle jag vilja få in några fler utdelningar under januari, juli och oktober. Att få ett jämt flöde har och kommer aldrig vara mitt huvudfokus då det alltid kommer vara att investera i bra företag men om man kan slå två flugor i en smäll så kan det hända att jag tar ett sådant tillfälle.   

 

Januari:

Realty income

 

Februari:

Relaty Income, Exxon, NRG Energy

 

Mars:

Realty Income, Axfood, Mc Donalds, Altria Group, Microsoft

 

April:

Realty income, Gjensidige, Swedish Match, Nokia, Skanska, Fortum, Ratos, SAAB, ICA Gruppen, G4S

 

Maj:

Millicom, Realty Income, Exxon, Tele2, MTG, Betsson, NRG Energy, H&M

 

Juni:

Realty income, Mc Donalds, Altria Group, Microsoft

 

Juli:

Realty Income

 

Augusti:

Realty Income, Exxon, NRG Energy

 

September:

Realty Income, Mc Donalds, Altria Group, Microsoft

 

Oktober:

Realty Income

 

November:

Realty Income, Exxon, NRG Energy

 

December:

Realty Income, Mc Donalds, Altria Group, Microsoft

 

Som jag sa här ovanför så skulle det inte vara helt fel att få in några fler utdelningar under under januari, juli och oktober så om ni har några fantastiska bolag att rekommendera så får ni gärna slänga iväg en kommentar här nedanför.

 

 

Trevlig lunch!
David  

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar