Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
2 november 2016

Veckans podcast: Digitalpodden

Den här veckans podcasttips är ett riktigt hett tips för er som gillar startups, investeringar, riskkapital, tech och allt däromkring. Veckans podcast här på Aktieinkomster blir nämligen Di Digitals (systersajt till Dagens Industri) podcast, Digitalpodden.

I Digitalpodden får vi en direktlänk till båden den svenska och den internationella startupsektorn. I vissa avsnitt får vi dessutom en direktlänk till startup- och techvärldens Mekka, Silicon Valley då de har en reporter på plats där och därifrån tycker jag att man har fått ta del av några riktigt intressanta spaningar och iakttagelser.

Många av företagen som det pratas om i Digitalpodden kommer med stor sannolikhet bli de stora jättarna med tiden så det går här att snappa upp många bra investeringscase och om inte annat en hel del idéer när det kommer till just investeringar.

Jag rekommenderar därför varmt att ni testar att lyssna på Digitalpodden och ni hittar alla avsnitt här nedanför. Vem vet, kanske blir det just här eller med hjälp av som ni hittar nästa stjärnskott till aktie.

 

Lyssna på Digitalpodden här!

 

 

Trevlig kväll,
David    

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar