Aktieinkomster
Likes
790
Antal inlägg
1330
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Bolagsrapporter vecka 4:

I gårdagens veckobrev skickade jag med en rapportlista för vecka 4 och om det är några här som inte prenumererar på veckobrevet så kommer listan även här.

Nu under veckan skruvas tempot för rapportsäsongen upp en aning och det är som jag sa igår många stora bolag som nu ger sig in i leken. Jag hoppas att ni nu får användning för listan och att ni också får en bra måndag och en bra start på veckan.

 

David     

Taggar (blogg): 
nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Har nästan något varje dag. :D
Byggmax, HiQ, IJ, Tele2, Atlas Copco, Electrolux och Autoliv. 
Samt funderar på Beijer också. 

Vad ser ni framemot? 

Aktieinkomster's picture
790
1331
66
0
Aktieinkomster

nörden: Har nästan något varje dag. :DByggmax, HiQ, IJ, Tele2, Atlas Copco, Electrolux och Autoliv. Samt funderar på Beijer också. Vad ser ni framemot? 

 

Härligt! Då har du fullt upp den här veckan då. De flesta kommer vara intressanta men t.ex. H&M:s och Tele2 ser jag lite extra fram emot.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (153)
Dec (2)

Taggar