Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Cybaero, rörelserna i aktien

Cybaeros aktien som tidigare i år har varit en riktig surdeg på börsen har den senaste månaden stigit med en bra bit över 40 %. Vi har alltså till viss del börjat få se de efterlängtade rörelserna i Cybaeros aktie men frågan är om de senaste rörelserna uppåt är befogade?

Problemet med uppgången i aktien är att bolaget själva inte har kommit ut med några nyheter utan omsättningen har bara varit ovanligt hög och kanske är det så att fler och fler börjar få upp ögonen för Cybaeros aktie. Under den senaste tiden har bolaget visserligen genomfört en övertecknad och väldigt populär nyemission samt visat upp positiva och lyckade tester som de genomfört så det har ändå kommit en del information från bolaget den senaste tiden. Det som dock är lite konstigt är att rörelserna i aktien inte kommer i och med nyheterna som bolaget släpper, så som det burkar vara i andra aktier.

Jag personligen tycker dock att den senaste tidens uppgång minst sagt är befogad och förhoppningsvis innebär den att fler som sagt börjar bli intresserade av aktien. Kollar man på vad bolaget har framför sig och vad de faktiskt åstadkommit den senaste tiden så tycker jag att aktien fortfarande är väldigt undervärderad och attraktiv ur det långsiktiga perspektivet i dagens läge. Det går dock inte komma ifrån att det finns en risk att marknaden framöver kommer se den här uppgången som obefogad och att aktien då börjar leta sig nedåt igen. Det vore såklart väldigt tråkigt och förhoppningsvis slipper vi det men jag var ändå tvungen att nämna det då risken faktiskt finns. Min personliga tro och mina förhoppningar just nu är dock att aktien sakta men säkert kommer börja stabilisera sig på lite högre nivåer för den känslan har jag faktiskt fått den senaste tiden. Bolaget har mycket på gång och finansieringen är nu löst så nu är det bara att vänta och se och låta bolaget göra sitt så kommer vi förhoppningsvis på allvar börja få se den stora potential som Cybaero faktiskt innehar och sitter på.

David           

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar