Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Cybaero, ska nya partnerskap få igång saker och ting?

Tidigare under morgonen idag skickade Cybaero ut ett pressmeddelande där de berättade att de inlett ett samarbete med företaget Albright Stonebridge Group. Den här nya partnern ska fungera som rådgivare till Cybaero och de ska guida bolaget på den internationella marknaden. Här är just Albright Stonebridge Group ett av de ledande företagen i världen och det ledas av bland annat USA:s förre utrikesminister Madeleine K. Albright och förre handelsministern Carlos M. Gutierrez så man kan minst sagt säga att erfarenhet och kontakter finns.

Just kontakter och guidning runt om i världen, både geografiskt och lagmässigt med mera känns faktiskt som något Cybaero behöver. De har ett nytt och heltäckande produktprogram och nu handlar det kort och gott om att få ut dessa produkter på marknaden på allvar.  Det kommer förhoppningsvis nu bli möjligt i en högre grad i och med det här nya samarbetet.

Tålamod är något som man som investerare i Cybaero måste ha, det har vi fått se bevis på flera gånger om under de senaste åren. Men desto längre tid som går så känns det som att bitarna sakta men säkert börjar fall på plats. Det som jag tycker att många glömmer bort är att det hänt otroligt mycket under år 2015 och Cyabero har utvecklats markant rent företagsmässigt och ett år är faktiskt inte en lång tid även om många otåliga investerare anser det.

Jag, eller mitt företag som faktisk äger aktierna i Cybaero kommer att hålla hårt i dem för jag tycker som sagt att allt sakta men säkert rör sig i rätt riktning. Riskerna finns visserligen helt klart fortfarande kvar och dessa bevakar jag väldigt hårt hela tiden. Jag tycker dock fortfarande att potentialen är väldigt mycket större än just riskerna och även om jag också har blivit besviken på bolaget som många andra på marknaden också har så satsar jag fortfarande på Cybaero.

 

Vad tycker ni om Cybaero? Finns det några aktieägare här på TradeVenue?

 

David      

Taggar (blogg): 
guld och gröna skogar's picture
51
54
11
0
guld och gröna ...

Du har helt rätt i uppsidan i Cybaero är fantastisk. Efter många besvikelser tidigare är aktieägare luttrade och det krävs att de visar handlingskraft (vilket de absolut gjort sista månaderna) och att de klarar av att leverera de första systemen till tullen för att bevisa proff of Commercialisation. Efter det ligger AVIC med sitt avtal samt förmodligen att rad andra instanser, det pratas om kontakter med ett 20- tal nationer. Men det är som sagt extremt viktigt att få iväg tullordern snarast. Som jag ser på det är spannet cirka 6,5 kr - 45 kr närmsta året. Uppsidan är helt klart fantastiskt fin! Dock svårt att estimera då de har varit mycket hausse på nyheter tidigare men hitintills inga riktiga leveranser. Har ett stort procentuellt innehav i Cybaero kontra totala portföljen.

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Intressant med en annan Cybaero-ägare. Din prognos för aktiekursen nästa år känns ganska så rimlig. Om leveranserna kommer igång på allvar samt om nya ordrar börjar komma in så tror jag dock att det finns en ännu större uppsida under det kommande året. 

År 2016 blir i alla fall helt klart ett väldigt intressant år, kanske till och med det mest intressanta hittills? 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar