Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Cybaero: Ytterligare en riktad emission

Tidigare i veckan meddelade Cybaero att de kommer genomför en riktad emission till en amerikansk investerare om affären godkänns på bolagets extrastämma den 30:e december nu i år. Bolaget som avser att köpa aktierna är Subversive Capital LLC som tidigare har investerat i Cybaero och även deltagit fult ut i den senaste nyemissionen.

Hela syftet med den här nya emissionen är att accelerera Cybaeros framfart och tillväxt ännu mer samt indirekt att ge Subversive Capital LLC mer inflytande och kontroll via bland annat platser i styrelsen med mera.

När Subversive Capital LLC blev involverade i Cybaero första gången gjorde jag en hel del research om vad det här var för ny investerare. Redan då blev jag positivt inställd då de sitter på ett enormt kontaktnät och har en väldigt bred kompetens och. Dessutom så är deras intressen och mål i princip exakt samma som hos oss andra och mindre investerare så jag har fortfarande en positiv inställning till Subversive Capital LLC och även till den här emissionen.

Jag gillar även när bolag gör fullskaliga satsningar i ett högt tempo istället för att göra något halvdant under en längre tid och det här tycker jag att Cybaero nu på allvar börjar bevisa.

 

Det vore roligt att höra era åsikter kring Cybaero överlag samt kring deras agerande den senaste tiden?

 

David     

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar