Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Cybaeros leveransförsening

Precis i slutet av förra året meddelade Cybaero att de gemensamt med den kinesiska tullen har bestämt att leveransen av 3 obemannade helikoptrar med tillhörande system ska levereras under det första kvartalet år 2016 istället för i slutet av år 2015 som var tänkt från början.

Anledningen till den här förseningen ska ha varit ökade krav från kunden och det medförde även att fler tester behövdes genomföras. Allt det ska dock vara klart nu i dagens läge men det blev inte klart innan årsskiftet och därför flyttades leveransen fram någon månad eller två. Ur det kortsiktiga perspektivet är det här såklart en motgång men kollar man på det stora hela så är det bättre att köparen får exakt det den vill ha från början istället för att man ska behöva ordna det senare. Då är helt klart en framskjuten leverans det bästa intressanta alternativet så även om marknaden inte stod bakom det här beslutet så gör jag det fullt ut.

En intressant detalj är att Cybaeros helikoptrar är de första i världen med ett automatiskt landningssystem och med tanke på den positionen så är det extra viktigt att allt blir rätt från början. Ni kan för övrigt själva kolla in det automatiska landningssystemet som även ska kunna användas på fartyg som är i rörelse i videon här nedanför.

 

 

 

Trevlig lunch!
David 

Taggar (blogg): 
guld och gröna skogar's picture
51
54
11
0
guld och gröna ...

Tyvärr tror jag att de kursmässiga effekterna kring denna tullorder blir mer och mer diskonterade ju mer det drar ut på tiden. Måånga kommer sälja av sina innehav så fort kursen skuttar upp mot 25 kr, förhoppningsvis tar de flesta omtag till lägre kurs vid rekyl runt 15-20 kr för att sedan starta resan upp. Det är sjukt viktigt som jag ser det att AVIC leveranserna startar innan eller direkt efter tullordern.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar