Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Cybaeros nya sajt, är sådana detaljer viktiga?

För några dagar sedan lanserade Cybaero sin nya hemsida som ni får ett smakprov på via bilden här ovanför men ni kan också kolla in den på egen hand här. En ny och fräsch hemsida kanske inte låter som en speciellt stor deal i dagens tekniska och digitala samhälle men i Cybaeros fall tycker jag att det är en väldigt viktig detalj.

Bolaget har tidigare haft stora kommunikationsproblem vilket jag pratat en hel del om tidigare. Under de senaste månaderna har det dock blivit betydligt bättre och den här nya sajten tycker jag är ytterligare ett steg i rätt riktning. Här visar Cybaero ännu en gång att de vill bli bättre på att kommunicera, på att visa upp företaget och göra all information mer lättillgänglig.

Jag ser alltså Cyaeros nya sajt som ytterligare ett steg i rätt riktning när det kommer till kommunikationen och dessutom ett viktigt sådant. Många andra investerare kommer säkert anse att jag är lite konstig och för fokuserad på detaljer när jag ser en sådan här sak som så pass viktig. Men det jag kan säga då är att det är just att jag lagt märke till sådana här detaljer och kopplat ihop dem med helheten som gjort att jag sett saker som inte så många andra har sett tidigare och att jag då även gjort en väldigt bra investering. Så om ni frågar mig så spelar detaljerna roll och man kan komma väldigt långt om man lär sig att lägga märke till dem.

 

Vad tycker ni om min fixering vid detaljer? Överdrivet eller användbart om man kopplar ihop det med helheten?

 

David 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Mrbank (ej registrerad)

Intressant med ny hemsida med tanke på vad som ligger i pipen.

Känns som att Cybaero förbereder för kommande pressreleaser :)

Börjar bli dags nu..

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Mrbank: Verkligen, så går mina tankar också! Det börjar minst sagt bli dags nu, är du ägare i Cybaero?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar