Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Dagens snackis: Nya mobiltelefoner från Nokia

Dagens snackis blev att vi snart återigen kommer börja se mobiltelefoner med namnet Nokia på marknaden. Det beror för det första på att Nokia har tecknat ett licensavtal med HMD, som ger HMD rätt att ta fram en nya mobiltelefoner och läsplattor med Nokias varumärke på. Det beror även på att Microsoft som köpte Nokias mobiltelefonverksamhet har sålt den del av mobiltelefonverksamheten som består av enklare mobiltelefoner till just HMD.

Det här medför att Nokia framöver kommer få licensintäkter och då återigen tjäna pengar på mobiltelefoner och nu då även surfplattor. Den stora frågan här är om cirkeln nu är sluten eller om den här verksamheten ska fram och tillbaka fler gånger?

 

 

David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar