Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Dagens snackis: Säljrekommendation i Fingerprint

Dagens snackis idag blev att UBS som är ett av världens största internationella finansbolag gick ut med en säljrekommendation nu när de nyligen tog upp bevakningen av aktien på allvar. I stora drag hävdar de att de marknaden överskattar Fingerprints långsiktiga tillväxtmöjligheter och det resulterade alltså i en säljrekommendation med en riktkurs på 375 kronor. 

Som vanligt när det gäller Fingerprint så drar det här åt sig ett väldigt stort fokus och gör även många upprörda. Inte allt för oväntat handlades Fingerprints aktie ner på det här beskedet och det med hela - 8,09 % och kursen ligger just nu på 511 kronor, jämfört med riktkursen på 375 kronor som UBS satte.  

 

Vad tror ni om den nya säljrekommendationen? Är riktkursen rimlig eller inte?

 

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar