Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Dagens snackis: Terrordåd eller olycka? En väldigt stor skillnad!

Dagens snackis på marknaden har varit det försvunna passagerarplanet som skulle flyga mellan Frankrike och Egypten. tidigare på morgonen idag var planet försvunnet helt men nu har det bekräftats att det har störtat i havet.

Tragiskt nog så pekar även vissa saker mot att det var ett terrordåd och förutom att kraschen i sig är hemsk så blir det hela ännu värre när terrorism inblandat. Om så är fallet kan det även mycket väl leda till en ökad marknadsoro framöver och det framförallt när det kommer till olika typer av flyg- och resebolag.

Om ni skulle spekulera om den här fruktansvärda händelsen var en olycka eller ett terrordåd vad skulle ni då gissa på? Om det är ett terrordåd tror jag i alla fall att vi står in för större problem än vad vi tidigare har trott då världens säkerhetsläge bevisligen är hotat på allvar.

Jag vill nu även passa på att rikta all min respekt åt alla de inblandade offer och deras nära och kära. En annan fråga som vi nu eventuellt även står inför är huruvida världen återigen kommer kunna hålla ihop ännu en gång (som t.ex. efter terrordådet i Paris), det är nämligen en väldigt viktigt detalj.

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar