Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Efterbörsen tar lite semesterledigt

Från och med nu och under några veckor framöver kommer mitt dagliga utskick som går under namnet, Efterbörsen där jag varje börsdag sammanfattar dagens händelser på börsen och marknaden i ett mejlutskick ta en paus på några veckor, eller helt enkelt lite semester.

Jag kommer dock att fortsätta med mina dagliga morgonrapporter även nu under semestertiden så att både jag och ni varje börsmorgon kan få full koll på det aktuella läget samt på vad som komma skall under dagen.

Om ni vill ha morgonrapporten varje morgon så anmäler ni er enkelt och självklart helt gratis här! jag vill nu även passa på att önska er en härlig semester och jag hoppas att ni kommer klara er utmärkt på börsen även utan Efterbörsen-rapporterna nu under ett par veckor.

 

Ha en fortsatt bra sommar!
David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar