Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

En ny heltäckande idé

Eftersom att hela mitt koncept, Aktieinkomster och allt runt omkring det är en väldigt stor del av min vardag så sitter jag nästan hela tiden och funderar på hur jag kan utveckla konceptet och göra det ännu bättre och mer användbart. Nu under den senaste tiden har jag kommit på, skissat på och testat en ny detalj som jag nu kommer lansera för alla er läsare som är intresserade och den kommer förhoppningsvis vara ytterligare ett användbart hjälpmedel i er ekonomiska vardag.

Under det här året har jag nämligen testat omvandla Efterbörsen till ett mejlutskick likande min morgonrapport som jag skickar ut varje börsmorgon. Efterbörsen är min dagliga rapport efter den svenska börsstängningen varje dag där jag går igenom de viktigaste sakerna från respektive börsdag. Resultatet och responsen från det här testet har varit fantastiskt bra och därför har jag nu valt att ta den här idén vidare och göra den verklig.

Från och med idag och efter alla börsstängningar framöver kommer alltså Efterbörsen att skickas ut via mejl och då ingå i samma koncept som Morgonkollen (min morgonrapport). Alla som är anmälda till Morgonkollen kommer automatisk även få Efterbörsen framöver och om ni ännu inte är anmälda så gör ni det enkelt via att klicka på bilden här nedanför. Båda utskicken kommer självklart att fortsätta vara helt gratis.

 

 

Via den här nya idén och utvecklade konceptet hoppas jag att jag varje dag kommer kunna ge er väldigt bra och lättförståeliga helhetsöverblickar och genomgångar av det aktuella börsläget och allt där omkring. Hela min tanke och mitt mål är att ni på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt ska kunna hålla kolla på det ekonomiska läget varje dag och på så sätt kunna spara och investera på ett bättre och mer lönsamt sätt.

 

Vad tycker ni om det här nya upplägget? Det är trots allt ni läsare som det här är till för och det är ni som kommer ta del av utskicken så det vore väldigt roligt att höra vad ni tycker?

Håll utkik efter Efterbörsen i er mejl ikväll!
David   

Anonymous's picture
Testare! (ej registrerad)

En väldigt bra idé! Jag har varit med och testat dessa utskick och jag rekommenderar dom till alla. 

Tack för bra överblickar varje dag!

Anonymous's picture
Anders (ej registrerad)

Som ovanstående person så fick jag också testa! Bra och jag kommer forstätta läsa rapporterna varje dag.

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Testare: 

Roligt att höra, jag hoppas att du kommer fortsätta att upskatta och få användning av rapporterna!

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Anders:

Kul! Fortsätt att hålla utik i inkorgen både på morgonen och på kvällen!

Anonymous's picture
Sara (ej registrerad)

Bra jobbat David! Nu får jag båda rapporterna till mejlen. Det kan inte bli bättre, keep up the good work!

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Sara:

Roligt att höra, tack så mycket! Jag kommer absolut fortsätta med det här konceptet och hela tiden utveckla det!
 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar