Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ett år på marknaden och vilket år det har varit!

Det har nu gått ett år sedan DEGIRO öppnade upp sin plattform för svenska investerare och hittills har det varit en mycket lärorik och spännande resa. När vi först lanserade DEGIRO i Sverige gjorde vi det utan t.ex. ISK, svenska derivat eller svenska hävstångsprodukter (t.ex. BULL/BEAR).  Sedan dess har vi lyssnat på kundernas efterfrågan och anpassat oss efter det. I juni 2015 lanserade vi ISK och kort därefter öppnade vi även upp för derivathandel på OMX Stockholm samt registrering via Trustly med BankID och direktinsättning.

DEGIRO vill fortsätta att utvecklas och strävar efter att kunna erbjuda dem bästa möjligheterna för handel, därmed lyssnar DEGIRO alltid på sina kunder och noterar trender och efterfrågan. Genom att lyssna på önskemål så hoppas vi att kunna erbjuda en plattform med ännu fler möjligheter till handel, som passar behoven hos alla sorters investerare. DEGIROs mål är alltid att kunna erbjuda bästa utbudet av produkter och tjänster till marknadens bästa priser. Ett tecken på detta är att vi snart kommer att förbättra vårt utbud ännu mer igenom en helt ny uppdatering av handelsplattformen med direktinsättningar, förbättrad sökfunktion, marknadsskärm som ger överblick över de europeiska terminerna och även introducering av fraktionshandel och amerikanska optioner.

DEGIRO vill  även hjälpa sina kunder att nå en så diversifierad portfölj som möjligt och erbjuder nu sina kunder möjligheten till gratis handel med ETF: er, som är en bra produkt om man vill nå spridning i portföljen. Detta betyder att man nu som kund kan välja på över 700 ETF: er och få ett köp eller ett sälj gratis, på alla dessa ETF: er per månad. Man kan dessutom öka sin position i en av de courtagefria ETF: er och göra så courtagefritt så länge de köper för minst 1000 EUR/USD åt gången (beroende på i vilken valuta ETF:en handlas i). De courtagefria ETF:erna finns bland annat noterade på NYSE Arca, Euronext Amsterdam, Xetra och NASDAQ och kommer från emittenter så som BlackRock, LYXOR, SPDR och Vanguard (se villkor och begränsningar för erbjudandet på www.degiro.se).

DEGIRO finns nu dessutom på sociala medier för att dela information och nyheter om produkter och tjänster, samt svara på allmänna frågor om DEGIRO. DEGIRO hittas på Facebook (facebook.com/degiroeu) samt på Twitter (@degiroeu) och där finns mer information och nyheter.

I samarbete med DEGIRO.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar