Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ett nytt koncept: Veckoteman

Under nästa vecka kommer jag att sjösätta ett nytt koncept som jag skissat på ett tag här på Aktieinkomster. Det nya konceptet är väldigt enkelt och det går ut på att jag under vissa veckor kommer att rikta in mig mot ett speciellt tema. Allt eller i alla fall det mesta som jag skriver om och delar med mig av kommer under dessa temaveckor att handla om just det aktuella temat och såklart så kommer alla inriktningar vara ur ett investerings-/affärsmässigt perspektiv.

Hela tanken med det här tema-konceptet är att jag och ni läsare då tillsammans kan djupdyka ner i olika ämnen, lära oss mer samt verkligen få en bra bild över alltifrån möjligheter till risker och saker som är viktigt att tänka på med mycket mera.

Jag har redan nu en hel del intressant ämnen på min projektlista men jag kan redan nu avslöja att det här konceptet som sagt kommer ha premiär nästa vecka (med start på måndag) och att temat då kommer vara Afrika. Som jag skrev tidigare i veckan här så ska jag till Kanarieöarna nästa vecka och eftersom att Kanarieöarna ligger utanför Afrikas kust så föll valet av det första temat på just Afrika. Det är helt klart en lite halvkonstig anledning men man kan aldrig styra vart inspirationen kommer ifrån eller hur? 

Så håll ögonen öppna nästa vecka om ni är intresserade av Afrika ur ett investeringsmässigt perspektiv. Det kommer komma alltifrån inlägg om möjligheterna och riskerna i regionen, konkreta investeringstips och hur Afrika ser ut och fungerar ur det här investeringsmässiga perspektivet till boktips, podd-tips och videoklipp med mycket mera. Målet är att efter nästa vecka ska vi alla ha riktigt bra koll på Afrika och verkligen veta hur vi ska agera när det kommer till den regionen.

 

Vad tycker ni om mitt nya tema-koncept? Dela gärna med er av era tankar och idéer eller vad ni tycker att jag bör tänka på?

 

David   

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

: Detta låter riktigt intressant, helt toppen!!

 

Kul att höra, håll ögonen öppna på måndag när det drar igång!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar