Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Första gången någonsin för Warren Buffett

Idag klockan 10:00, New York-tid och klockan 16:00 svensk tid kommer Warren Buffetts investmentbolag, Berkshire Hathaway  för första gången någonsin sända sin årsstämma live över internet och för personer som inte är på plats i Omaha där stämman hålls.

Idag kommer vi alltså att kunna bevittna historia och att säga att det här helt klart är årets mest omtalade och intressanta stämma är absolut ingen överdrift, snarare tvärt om. Det här är ett unikt tillfälle för oss som inte kan vara på plats att ta del av stämman och det kommer i alla fall jag se till att utnyttja, kommer ni det?

 

Ni hittar live-sändningen här!

 

Kommentera även gärna stämman via kommentarsfältet här nedanför både nu innan, under tiden och efteråt och berätta vad ni tycker och hur era tankar går.

 

Jag hoppas att ni får en trevlig stund!
David  

Anonymous's picture
Mathias (ej registrerad)

Jag är med och tittar, det här ska bli häftigt!!

Passar även på att tacka för en fin blogg och uppskattade nyhetsbrev :)

Vänligen Mathias

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar