Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Fastighetsinvesteringar för alla

Investeringar i fastigheter har nog de flesta investerare någon gång intresserat sig för men allt för ofta så tvingas de flesta att avstå och det på grund av flera saker. Det kan t.ex. handla om att man själv inte har det kapital som krävs för att kunna investera direkt i en fastighet, man tycker många alternativ är för krångliga och man är även rädd för att bli lurad och då förlora alla sina pengar.
Det här är verkligen ett problem då många personer då avstår helt från att investera i fastigheter på grund av alla dessa hinder och det är aldrig roligt att gå miste om bra investering, eller hur?

Läget och förutsättningarna när det kommer till fastighetsinvesteringar har dock förändrats den senaste tiden och möjligheterna har blivit större. Det är till stor del tack vare företaget Tessin som erbjuder oss mindre investerare att tillsammans med både banken och de aktuella projektägarna att gå in som investerare i olika fastighetsprojekt. Tessin erbjuder alltså oss att just direktinvestera i olika fastighetsprojekt samt att de tar bort alla de krångliga sakerna som många andra alternativ medför. Här nedanför kan ni se exakt hur det går till när man investerar i fastigheter via Tessin. 

Jag själv har sedan några månader tillbaka faktiskt börjat intressera mig en hel del för det Tessin erbjuder. Jag har alltid varit intresserad av att investera direkt i fastigheter men jag har aldrig kunnat göra det då den typen av fastigheter som jag vill åt helt enkelt är för stora projekt för bara mig. Tyvärr har jag missat många av de senaste intressanta projekten som Tessin har drivit men jag får ta till vara på de kommande chanserna framöver istället.

Om ni är intresserade av fastighetsinvesteringar så kan jag varmt rekommendera att ni anmäler er till Tessins nyhetsbrev. Där får ni löpande information om fastighetsinvesteringar, fastighetsmarknaden överlag samt då även information om deras aktuella projekt med mera. Vem vet det här kanske blir starten för ditt nya fastighetsimperium?

 

I samarbete med Tessin.   

Taggar (blogg): 
trader3000's picture
215
216
64
0
trader3000

Jag har anmält mig och är imponerad över hur bra projekt det finns att tillgå.

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

trader3000: Jag har anmält mig och är imponerad över hur bra projekt det finns att tillgå.

 

Härligt! Jag håller med dig och jag ser fram emot att göra min första riktiga fastighetsinvestering!

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Tycker det är en intressant idé och branschen är minst sagt glödhet. 
Men jag vill nog se mer resultat från folk som investerat innan jag hoppar på, för hittills så känns det lite som ett svart hål.

trader3000's picture
215
216
64
0
trader3000

nörden: Tycker det är en intressant idé och branschen är minst sagt glödhet. Men jag vill nog se mer resultat från folk som investerat innan jag hoppar på, för hittills så känns det lite som ett svart hål.

 


Går man in på plattformen och söker på projekten så får man trackreckord från bolaget och du informeras om projektet och hur det fortlöpper under hela perioden även om man bara satsar småpengar. Tycker det är en intressant plattform både om man sitter på egna mindre projekt och vill ta in kapital eller om man är på investerarsidan och vill få direktexponering mot fastigheter.

Investman's picture
65
89
17
0
Investman

Har anmält mig! 

zlaskarn's picture
239
360
24
1
zlaskarn

nörden: Tycker det är en intressant idé och branschen är minst sagt glödhet. Men jag vill nog se mer resultat från folk som investerat innan jag hoppar på, för hittills så känns det lite som ett svart hål.

Är också kluven. Om man spontant får höra om idén, vilket jag har gjort innan, så tycker jag det låter shady. Men har kollat en del på hemsidan och på det som Trader3000 lyfter fram och tycker de känns seriösa! Lite dålig avkastning på några projekt kan man tycka med tanke på risken och marknadens läge, men jag har signat upp mig för deras nyhetsbrev nu, så får vi se om det blir några investerade pengar framöver :D

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nörden: Tycker det är en intressant idé och branschen är minst sagt glödhet. Men jag vill nog se mer resultat från folk som investerat innan jag hoppar på, för hittills så känns det lite som ett svart hål.

 

Precis som trader3000 sa så kan man följa projekten och redan nu kan man se vilken avkastning som har genererats så här långt. Jag tycker helt klart att det här är det bästa alternativet för småsparare att dirketinvestera i fastigheter. 

Men jag kanske har missat andra alternativ? Någon som har kolla på andra liknande metoder?

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

zlaskarn: nörden: Tycker det är en intressant idé och branschen är minst sagt glödhet. Men jag vill nog se mer resultat från folk som investerat innan jag hoppar på, för hittills så känns det lite som ett svart hål.Är också kluven. Om man spontant får höra om idén, vilket jag har gjort innan, så tycker jag det låter shady. Men har kollat en del på hemsidan och på det som Trader3000 lyfter fram och tycker de känns seriösa! Lite dålig avkastning på några projekt kan man tycka med tanke på risken och marknadens läge, men jag har signat upp mig för deras nyhetsbrev nu, så får vi se om det blir några investerade pengar framöver :D

 

Som sagt kolla in de nuvarande resultaten på sajten och om man sedan investerar i något projekt får man sedan ännu mer löpande information. 

Av ren nyfikenhet vad skulle du vilja se för avaksatningsmål? De skiljer sig som sagt en hel del mellan de olika projekten och jag själv har börjat räkna mer ordentligt på det hela.

Nova's picture
51
74
5
0
Nova

Aktieinkomster: nörden: Tycker det är en intressant idé och branschen är minst sagt glödhet. Men jag vill nog se mer resultat från folk som investerat innan jag hoppar på, för hittills så känns det lite som ett svart hål. Precis som trader3000 sa så kan man följa projekten och redan nu kan man se vilken avkastning som har genererats så här långt. Jag tycker helt klart att det här är det bästa alternativet för småsparare att dirketinvestera i fastigheter. Men jag kanske har missat andra alternativ? Någon som har kolla på andra liknande metoder?

Tack för att du tog dig tid till att skriva lite om den här typen av investering!

Var hittar ni denna informationen dock? Jag har klickat runt som en galning nu.

 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Nova: Aktieinkomster: nörden: Tycker det är en intressant idé och branschen är minst sagt glödhet. Men jag vill nog se mer resultat från folk som investerat innan jag hoppar på, för hittills så känns det lite som ett svart hål. Precis som trader3000 sa så kan man följa projekten och redan nu kan man se vilken avkastning som har genererats så här långt. Jag tycker helt klart att det här är det bästa alternativet för småsparare att dirketinvestera i fastigheter. Men jag kanske har missat andra alternativ? Någon som har kolla på andra liknande metoder?Tack för att du tog dig tid till att skriva lite om den här typen av investering!Var hittar ni denna informationen dock? Jag har klickat runt som en galning nu. 

 

Du hittar infon om du klickar dig in på ett enskilt projekt! 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar