Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Fingerprint, problemet är aktien, eller?

Dagens snabbgenomgång är passande nog av företaget Fingerprint som för övrigt släppte sina prognoser för år 2016 igår under ganska så kaotiska omständigheter med bland annat läckor och handelsstopp med mera.

För att kort kommentera bolaget så tycker jag att det är ett fantastiskt företag med väldigt bra produkter och verksamhet överlag. Även framtiden ser väldigt bra ut för Fingerprint men det stora problemet tycker jag är aktien. När jag säger att aktien är ett problem så menar jag inte att den har stigit mycket utan mer hur handel sköts. Det här får mig avstå helt från att investera i bolaget.

 

Vad tycker ni om Fingerprint om ni bedömer bolaget och aktien var för sig? 

 

Trevlig torsdagslunch!
David 

Taggar (blogg): 
nickedii's picture
10
31
69
0
nickedii

volatil aktie som man kan göra snabba pengar på. bra produkt. Dock tror jag mer på tobii i framtiden om de får sin produkt att bli lite bättre. Och den aktien ligger "lågt" idag.

Anonymous's picture
Anders (ej registrerad)

Hur mycket finns orderlagt inför 2016? Har jag missat el. ngn som vet...

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

nickedii: volatil aktie som man kan göra snabba pengar på. bra produkt. Dock tror jag mer på tobii i framtiden om de får sin produkt att bli lite bättre. Och den aktien ligger "lågt" idag.

 

Ja Tobii är helt klart ett intressant case! Jag håller med dig men överlag så håller jag mig borta helt och hållet från Fingerprint. 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Det är en intressant fråga! Ska kolla upp det.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar