Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Framtidens trading- och investeringsmetoder

 

Jag har i två tidigare inlägg pratat om fenomenet social trading och det helt klart är framtiden inom trading och hur vi människor investerar våra pengar. Jag rekommenderar varmt att ni läser inlägg ett här och inlägg två här först för nu tänkte jag gräva ännu djupare i det här fenomenet och de nya metoderna. 

Nätmäklaren Ayondo som jag tidigare pratat om i de här sammanhangen,  som är den ledande aktören i Europa inom just social trading kan även erbjuda mycket mer som i det stora hela ger oss investerare allt vi behöver, plus lite till. Ayondo är nämligen en CFD-mäklare och hos dem kan man handla CFD:er som har aktier, valutor, index och råvaror med mycket mera som underliggande tillgångar. För er som inte känner till vad CFD-handel är så fungerar handeln som vilken vanlig aktiehandel som helst bara att man i praktiken handlar med derivat som innehåller en hävstång. CFD-instrumenten är väldigt likvida vilket är till en stor fördel när det ska göras många transaktioner. 

Just hela fenomenet social trading går ut på att investerare följer andra duktiga investerare och automatiskt via Ayondos system tar efter vad den andra personen gör. Det medför att om han eller hon som just du följer köper eller säljer ett innehav så kommer den transaktionen ske per automatik även i din portfölj. Som jag sagt tidigare så finns det många fördelar med social trading och framförallt är det ju att vi investerare, oavsett om man är en småsparare som är duktig på investeringar eller om man är en stor institutionell aktör hjälper varandra på ett sätt som vi inte gjort tidigare. Fördelarna slutar heller inte där, för om man är en duktig investerare så finns det möjligheter att göra en karriär hos Ayondo. Alla traders (vilket kan var du och jag) rankas via en femskalig modell, beroende på hur duktig man är och vilken avkastning man har uppnått i relation till den tagna risken. Här finns det alltså möjlighet att tjäna pengar och få betalt av Ayondo löpande och det utan att det blir på bekostnad av någon annan kund eller de investerare som följer dig och din portfölj. Om man är en duktig investerare har man alltså möjlighet att både hjälpa andra till att göra bättre investeringar och att tjäna pengar, en perfekt kombination, eller hur? Ni kan läsa mer om dessa möjligheter här

Avslutningsvis för den här gången tänkte jag även ge er läsare som är intresserade av att börja följa andra duktiga investerare, istället för att betala dyra fondavgifter varje år ett tips. Det tipset är att ni kollar in vad det finns för duktiga investerare hos Ayondo, det får ni ett exempel på här nedanför men om ni klickar på bilden så kommer ni till deras sajt där ni själva kan ställa in era parametrar och hitta de bästa investerarna att följa efter just era önskemål. Glöm heller inte bort att kolla in Ayondos erbjudande för alla svenska kunder, som ger möjlighet till 2 000 € i insättningsbonus och kan ge er en flygande start på er nya investeringsbana.   

 

 

I samarbete med Ayondo  

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Finns det fler här som handlar via Ayondo redan idag?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar