Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Håller ni full koll på marknadsläget, hela tiden?

Att hela tiden hålla full koll på det aktuella marknadsläget är väldigt tidskrävande och det kan även vara ganska så svårt. Om man vill engagera sig i sitt sparande och i sina investeringar så är det dock A och O att hålla just full koll på marknadsläget och det löpande, hela tiden. Just svårigheten och att det tar tid får många personer att avstå och det tycker jag är väldigt synd och det var även därför jag grundade mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev.

I vårt veckobrev får ni varje söndag (det skickas ut varje söndag) en genomgång av det aktuella marknadsläget, av vad som hänt under veckan och av vad som kommer att ske under den kommande veckan, sedan får ni även lite intressanta bolagstips och annat smått och gått och hela tanken är som sagt att vem som helst ska kunna ha full koll på marknadsläget hela tiden.

Det är Självklart helt gratis att ta del av vårt veckobrev varje vecka och ni anmäler er till det här. Flera tusen personer är redan prenumeranter och får just full koll på det aktuella marknadsläget löpande så testa du också och om man anmäler sig nu innan söndag eftermiddag så kommer man garanterat få utskicket redan nu, imorgon.

Vi är även alltid intresserade av att utveckla veckobrevet så ni får väldigt gärna skriva en rad eller två om vad ni tycker och det gör ni enklast här nedanför eller via att mejla till mig på david@aktieinkomster.se. Dela gärna med er av tankar och idéer ni har gällande t.ex. olika tillägg eller liknande. Det kan ni göra när ni har tid och känner för det och nu vill jag även passa på att önska er en trevlig lördagskväll och en fortsatt bra helg.

 

David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Har ni själva några bra och intressanta metoder för att alltid hålla full koll på det aktuella marknadsläget?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar